/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Cinnamon Beauty Salon

Strada Tunari 6, București 030167, România

Cinnamon Beauty Salon
Salon de infrumusetare
4.6
70 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4X5+73 București, România
+40 730 992 638
cinnamonsalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen Popa
Carmen Popa2 ani în urmă
Am fost pentru prima data la Denisa si am plecat extrem de fericita: a iesit exact culoarea de par si tunsoarea pe care o doream!! Voi reveni.
Kasandra Fidanaki
Kasandra Fidanaki4 ani în urmă
Așa și așa. Fata de la manichiura mi-a ținut timp de o ora un discurs “medical” despre unghii și Infecții deși am precizat ca sunt medic dar nu a interesat-o pentru ca probabil credea ca ea știe mai multe. Oja a fost aplicata in strat extrem de gros astfel încât nu s-a uscat nici după o ora și am fost nevoită sa le șterg acasă. Partea buna este ca a fost atenta și mi le-a curățat foarte bine.
Cristina moise
Cristina moise6 ani în urmă
Am fost de 2 ori la manichiura. Ambele dati pentru semi-permanenta. Prima data a fost ok. A doua oara am nimerit la altcineva. Mi s-a parut cam ciudat felul in care mi-a "smuls" cuticulele. N-am comentat. M-am gandit ca stie ea ce face. Habar n-avea!
A doua zi, aratam de parca mi le-am taiat cu ciobul pe intuneric + sange si usturime evident. A durat cam 3 saptamani ca sa arata din nou normal. O sa pun si o poza, ca sa intelegeti ce vreau sa zic.
Ivan Ruxandra
Ivan Ruxandra2 ani în urmă
M-am dus cu parut distrus si mi l-au salvat!
Arată minunat!!! Sunt foarte încântată de rezultat si de echipa! Desi este o perioadă încărcată m-au programat foarte repede, mi-au reprezentat solutiile potrivite pentru problema mea( aveam radacina mai deschisă decat lungimea).
Ii multumesc Denisei dar si Georgianei pentru grija si cel mai frumos par din lume!
Vă recomand sa le faceți o vizită!
Best team in town!❤
Ileana Niculescu
Ileana Niculescu2 ani în urmă
Dupa o pauza de 3 luni am realizat ca masajul corporal este foarte eficient.Din pacate pt mine am remarcat ca lipsa masajului a avut rezultate cel putin neplacute.Recomand tuturor,mai ales persoanelor sedentare(ca mine).
Mihaela Neagu
Mihaela Neagu2 ani în urmă
Cred ca nu a fost moment in care sa nu se gaseasca solutii pentru mine, chiar daca am anuntat din scurt. Mereu mi-a placut atmosfera, faptul ca fetele se ajuta foarte mult in echipa si sunt profesioniste.
Cristina Cremenescu
Cristina Cremenescu2 ani în urmă
A meritat sa astept un pic mai mult! In sfarsit am gasit pe cineva care a reusit sa aranjeze parul meu ondulat si rebel!
Si in plus au produse de ingrijire a parului vegane :-)
Emma Athanor
Emma Athanor2 ani în urmă
Denisa. Denisa face minuni. Denisa îmblânzeşte părul, pentru a scoate ce este mai bun din el. Şi face asta rapid, cu siguranța omului pasionat de ceea ce face. Mulțumesc, Denisa !- Salon Cinnamon Tunari.
Locații recomandate