/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon El Studio Titulescu

Șoseaua Nicolae Titulescu 51-59, București 011133, România

Salon El Studio Titulescu
Salon de infrumusetare
4.2
342 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32H+QC București, România
+40 21 311 8340
el-studio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Cata lina
Cata lina2 ani în urmă
Am fost la tuns si a fost un dezastru total. Dupa ce m a tuns, i am cerut tipei sa ma indrepte unde in partea frontala unde aveam viziune si am balansat treaba cat de cat..cand am ajuns acasa am constatat cu mama si sora ca aveam o ciunțeală in cap de toata frumusetea.
In afara de asta, am platit 90 de lei pe nici nu stiu ce ca doar m am tuns si spalat care ar fi venit mult mai putin daca am consulta site-ul lor online. Nu am beneficiat de nimic altceva.
Florin Popa
Florin Popa2 ani în urmă
Servicii impecabile, amabilitate de nota 10+. Nu vezi foarte des un spatiu de lucru atat de curat ca la Mihaela (frizerie). Felicitari!
Sofia Racaru
Sofia Racaru3 ani în urmă
Recomand cu incredere ! Am fost la Simona la cosmetica si este de nota 10 . Curatenie in salon cum nu am vazut la alte saloane , toti angajati amabili .
Florentina Ogica
Florentina Ogica2 ani în urmă
Am venit in aceasta locatie acum 8 luni si a devenit singurul loc unde sunt multumit de tunsul meu... Lucrul care pune acest loc in afara este ca ei stiu cu adevarat ce fac. Ei asculta ceea ce doriti si, important, ca vor spune daca nu ar putea sa functioneze cu forma capului/ fetei dvs si chiar vi se poate oferi sugestii care sa functioneze mai bine. Nu este vorba de viteza aici ci, de atentia la detaliile care lipsesc de la locurile taietoare ale cookie-urilor. Oameni buni. Servicii excelente. Locul de amplasare excelent. Locul orcarui si tuturor barbatilor care cauta o experienta de varf. Cel mai bun frier!!
Epuras Gabriela
Epuras Gabriela2 ani în urmă
Servicii proaste, nu au un manager cu care sa discuti, fata de la receptie a zis ca ea este manager sa ii spun ei ce nemultumiri am. Am facut programare dimineata pentru epilare cu ceara traditionala si cand am ajuns au inceput sa dea vina una pe alta ca nu au incalzit aparatele si nu prea au cu ce sa ma epileze. Fata de la epilat se plangea ca nu ii convine programul si mai bine sa fac reclamatie poate se rezolva ceva. Sat fara caini. Asta dupa ce data trecuta, alta fata de la epilat m-a ars cu ceara. A fost ultima data, servicii proaste si costumer care 0. Nu mai vorbesc de faptul ca e o mizerie de nedescris in baie si praf peste tot. Am trecut peste multe, dar nu mai merita nicio sansa.
Alexandra Ursu
Alexandra Ursu2 ani în urmă
Una dintre cele mai groaznice experiente. M-am prezentat pentru ajustarea unui pixie cut si am plecat cu un dezastru in par- coafura a fost ciopartita, masca de par aplicata a fost lasata mult prea putin timp pe par.

Nu recomand.
Elena Ifrim
Elena Ifrim2 ani în urmă
Ma simt înșelată si furata!

Preturile nu sunt deloc transparente. Pe site ul lor preturile sunt afișate intr o maniera înșelătoare. De exemplu: costul pentru construcție este afișat 135 de lei insa in realitate ajungi sa dai 215 pentru ca nu se poate face constructie fara o manichiura (30lei) și fără oja (50 lei). Acelasi lucru este valabil și pt pedichiura. Nu scrie nicăieri pe site ca în costul construcției nu este inclusa manichiura sau oja sau ca pedichiura cu oja semipermanenta ajunge sa coste 87 de lei.
Pacat ca tehniciana era foarte amabila si priceputa, insa serviciile oferite chiar nu merita acești bani.

Nu recomand! Probabil nu ma voi întoarce acolo niciodata si vreau sa aflu și părerea oficiala a celor de la protectia consumatorului cu privire la aceste aspecte.
Cojocariu alexandra
Cojocariu alexandra2 ani în urmă
UPDATE: Am decis sa imi schimb recenzia de o steluta, deoarece am fost sunata de un reprezentat al departamentului de Marketing care si-a cerut scuze politicos, lucru pe care il apreciez la nivel de customer service. Aceasta a fost singura experienta negativa cu El Studio. In rest salonul e curat, modern, frumos amenajat, personalul se pricepe. Recomand totusi o mai buna transparenta privind preturile.

Pana astazi eram fana acest salon. Insa in salonul de la Titulescu, desi ma programasem pentru un tuns si chiar am confirmat cu domnisoara cand m-am pus pe scaun, aceasta la sfarsit mi-a inclus in pret si USCATUL! Totul fara sa ma anunte ca acesta costa in plus. Pai cum? Vine clientul, il uzi in cap si dupa trebuie sa plateasca in plus ca sa il usuci? Nu stiam ca trebuie sa plecam ca de la piscina de la El Studio. Bineinteles ca am refuzat sa platesc si domnisoara foarte indignata i-a zis fetei de la receptie sa imi incaseze doar tunsul. Fata de la receptie sustine ca uscatul este taxat separat. Acum 3 luni nu era asa. In cazul in care ati implementat acest lucru, big dislike.
Locații recomandate