/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Star Beauty Salon

Prelungirea Ghencea 289-293, București 061703, România

Star Beauty Salon
Salon de infrumusetare
4.6
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CX5X+P7 București, România
+40 723 136 260
beautynailhairsalons.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Rox
Roxana Rox2 ani în urmă
Cele mai dragute, amabile si profesioniste fete. ❤
Iulia Ionescu
Iulia Ionescu2 ani în urmă
Rana din imagini a fost facuta in urma unei arsuri cu ceara. M-am dus dupa 3 zile la un medic dermatolog (atunci cand am observat ca nu se vindeca nicicum). Am platit consultatia, medicamentatia si apoi am vorbit cu persoana care a facut asta si a fost de acord sa plateasca ea consultatia si tratamentul (289 de lei iar ea mi-a dat 300). A urmat insa drumul meu la Spitalul Militar la camera de garda (rana fiind o arsura si nevindecandu-se s-a suprainfectat) unde am stat 6-7 ore si de unde m-au trimis la spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri unde am fost curatata, pusa sub tratament urmand diverse controale in perioada urmatoare. Analizele sunt cele facute la spitalul militar si ele arata o infectie si inmultirea celulor care se "ocupa" de reepitelizarea tesutului. Bineinteles, am urmat un alt tratament fata de cel dat de medicul dermatolog pe care insa a refuzat sa il plateasca (crema, plasturi, comprese sterile). si nu e vorba neaparat de suma ce depaseste cei 300 de lei pe care mi i-a dat cat de orele priedute, de dureri (cel mai groaznic fiind cand pe viu mi s-a curatat rana de medicul de la chirurgie plastica), de drumurile la medicul de familie pentru trimitere la urmatorul consult de la spitalul de arsi. stiu, legal se poate merge mai departe dar ma opresc la aceasta recenzie pentru ca e important sa fiti si voi atenti la ceea ce se intampla cand vi se ofera astfel de servicii inainte ca din neatentia unei persoane (a fost neatentie nu reavointa) sa pierdeti ore la usile spitalelor si sa aveti niste dureri fizice care nu va omoara, dar cu siguranta va scad pentru o perioada calitatea vietii.
Felicia Toporascu
Felicia Toporascu2 ani în urmă
Folosesc de mult timp serviciile salonului (coafor, pedichiura, cosmetica gene etc) si sunt foarte multumita! Servicii de calitate, atmosfera placuta, punctualitate si intotdeauna rezultatul a fost cel asteptat. Recomand!
CRISTINA SANDU
CRISTINA SANDU2 ani în urmă
Nu sunt incantata de noua tunsoare ținând cont ca am cerut sa se păstreze forma....
Andreea Catalina
Andreea Catalina3 ani în urmă
Profesionalism, promptitudine, eleganta! Sunt doar cateva cuvinte apreciative pentru personalul salonului si serviciile de nota zece pe care le ofera! Ca sa va convingeti puteti deveni una din clientele Star Beauty Salon si nu veti fi dezamagite! Fiecare moment petrecut acolo este o desfatare, iar rezultatele finale sunt wow! Va multumesc fetelor!
Niculae Marina
Niculae Marina3 ani în urmă
Fetele sunt vesele și calificate, oferă servicii de calitate, cu produse foarte bune. Recomand din toată inima! Voi reveni cu toată încrederea! 🤗👍🏻👏🏻
Dragos Popa
Dragos Popa3 ani în urmă
Local barber, băieții sunt foarte talentați, un salon foarte curat în care chiar se respectă normale de igienă. Felicitări!
Maria Maria
Maria Maria2 ani în urmă
Totul la superlativ: personal care te intampina cu o amabilitate pe care nu am intalnit-o in alta parte, toate serviciile sunt de o calitate superioara si ce iubesc cel mai mult este ca intr-un singur loc iti poti face tot ce ai nevoie. Recomand!
Locații recomandate