/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Neo Salon

Bulevardul Bucureștii Noi 28, București 012361, România

Neo Salon
Salon de infrumusetare
4.2
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2GW+W7 București, România
+40 772 226 123
neosalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dora Ciurlau
Dora Ciurlau2 ani în urmă
O experiență frumoasa! Locație linistita, iti inspira incredere. Alina de la manichiură a fost deosebita. Voi reveni cu drag!
Catalina Manolache
Catalina Manolache2 ani în urmă
Va dau toate detaliile, deși le cunoașteți deja. Pe scurt, mi am făcut o programare pe 12 mai pentru data de 19 iunie întrucât am fost nasa. Când ajunga salon, surpriza: programare inexistenta. Răspunsul doamnei de la salon m a șocat efectiv: am greșit salonul. Deși am apelurile prin care am discutat la salon, nimeni nu și a asumat nimic, asa zisa eroare a fost pasata mie. Voi solicita conținutul celor 3 apeluri telefonice de la compania de telefonie mobila și voi înregistra o reclamație ANPC.
Dobre Ioana Claudia
Dobre Ioana Claudia4 ani în urmă
Un salon de toată jena , nu recomand !
Am fost sâmbătă la acest salon pentru niste banale bucle pe care doamna de la coafat nu a fost in stare sa le facă mai mult de atat au ținut aproximativ 20 de minute motiv pentru care am fost nevoită să fac baie la cap când ajuns acasă , iar fata de la pensat nu are nici o treabă cu pensatul ! Așa că fetelor aveți grijă de banii voștri și ocoliți acest salon!!!!
Andreea vulpe
Andreea vulpe5 ani în urmă
Lipsiti de profesionalism si mincinosi. Confirm de 3 ori programarea..cand vad ca tot insist sa ma duc imi spun ca ar trebui dat un avans,iar in dimineata cu pricina imi spun ca brusc e bolnava coafeza, iar pe fata de la makeup abia in dimineata aceea o suna... Nu se respect ca si salon! Nu-i mai recomand in viata mea cuiva
Luci Savu
Luci Savu6 ani în urmă
Am trait sa o vad si pe asta... manichiurista salonului (Andreea) face crize de isterie fata de un client, adica eu, si ma da pe usa afara spunandu-mi sa nu ma mai intorc niciodata in salon. Tot dumneaei a spus ca sunt figuranta si ca nu vreau sa platesc. Desigur ca nu o sa mai revin si alta data, dupa o ora si jumatate de stat cu picioarele in apa, unghii strambe, pe care ea le vede drepte, dupa ce i-am vizionat chilotii, roz-portocaliu, tot atat timp, a aruncat masa si a inceput sa tipe ca o isterica. Nu recomand acest salon nici celor mai mari dusmani ai mei!
Oana Chelariu
Oana Chelariu6 ani în urmă
Servicii si produse de calitate, o atmosfera placuta si personal dragut. Pentru tenul meu problematic, un tratament cosmetic poate fi provocare; iar feletele de la salonul Neo au stiut exact de ce am nevoie ! Multumesc!
Smecherie copil
Smecherie copil7 ani în urmă
Prima si ultima vizita aici m-a lasat cu un gust amar.Lipsa totală de experiență si neprofesionalism din partea coafezi nepriceputa.Nu știe sa tundă si sa faca un coafat din perie ,atitudine superioară fata de client .Intr-o parte tunde mai lung si in cealaltă mai scurt.Am fost nevoita sa merg a doua zi la un alt salon pentru a corecta tunsoarea .Doamna de la Recepție o interesa doar banul nu si daca clienții sunt multumiți de serviciile angajatei.Salonul este frumos dar experiența cu tunsul mi-a lasat un gust amar.
Filip cristina
Filip cristina2 ani în urmă
Tocmai ce am venit de la un tuns.Radu este f răbdător si am obținut tunsoarea pe care o voiam.imi place acest salon pt ca este aproape de mine și oricând gasesc o programare libera.Multumesc si recomand cu drag!
Locații recomandate