/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Eli's Salon

Șoseaua Colentina 60A, București 021186, România

Eli's Salon
Salon de infrumusetare
4.3
187 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F48Q+PQ București, România
+40 748 602 602
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Loredana Popescu
Loredana Popescu2 ani în urmă
Foarte ok,personal amabil!
Dan Craciunescu
Dan Craciunescu2 ani în urmă
O frizerie f buna de cartier! Mereu liber cand fac programare, preturi bune!
Preda Aurora
Preda Aurora2 ani în urmă
Nici nu stiu de unde sa incep. Salonul foarte vechi și murdar in primul rand.
O mizerie si o imbacseala de nedescris.....Masa de la unghii plina de materiale, praf, par peste tot, oglinzi murdare.
Trecand peste mizerie...Am avut programarea pentru tuns varfuri la 19 30, salonul închizând la 20...Doamna ce m a tuns mi a menționat ca ei la 20 închid...Deci, in 10 minute maxim am fost gata🤣. Rezultat: Ma tundeam mai bine singura acasa, parul este inegal si nefinisat, nefilat, bretonul e pe 7 dimensiuni si e ciunti, iar acasa am ajuns cu parul ud, neavand rabdare sa l usuce...de pret nu mai zic, dadeam cu 10 lei mai mult si ma tundeam undeva calumea, dar na, fiind aproape de casa.
In concluzie, fugiti de acest loc insalubru.
Elisabeta Erbasu
Elisabeta Erbasu3 ani în urmă
Bună ziua!Am fost la epilat la doamna Lili,sunt foarte,foarte,foarte mulțumită!Pe lângă epilat mi-a dat câteva sfaturi foarte benefice pentru pielea mea!Ii mulțumesc pentru tot!O recomand din tot sufletul!🤗😘❤
Popescu Andreea
Popescu Andreea4 ani în urmă
Foarte prost, mi s a comunicat un pret pentru o întreținere a manichiurii cu gel, fiind 70 ron iar dupa serviciile si asa proaste mi s au cerut 90 Si nici macar nu mi s a oferit restul adica eu am întins 100 de ron iar fata i a luat si si a vazut de treaba sa nu mai spun că am specificat ca am cuticula sensibilă și am plecat de acolo cu cuticulele inflamate si usturandu ma foarte rau, unghiile nu au sub nici o forma aceeași lungime sunt inegale sunt mult prea groase, arata inestetic efectiv tot gelul nepilit corespunzător pentru a da totusi o forma unghiei, dar cel mai tare m a deranjat ca fata in timpul manichiurii s a dus sa fumeze o țigară având în vedere că am stat acolo 2 ore pentru un strat de oja...partea cu prețul a fost peste măsură groaznică, sa ti se spuna un pret ai sa fie mult mai scump...fata vorbea la telefon, stătea cu căștile în urechi fara nici o treaba si cum am mai menționat unghiile nu arata deloc asemănător intre ele. NU RECOMAND IN NICI UN CAZ
Cel puțin pentru serviciile de manichiură EXECRABIL! PRET EXAGERAT DE MARE PENTRU O MANICIURA GROAZNICA!!!
Constantin Iulian Popa
Constantin Iulian Popa4 ani în urmă
Groaznic! Am așteptat cu doi copii la coada aprox. o ora, iar în momentul în care urmam eu, una dintre angajate îmi spune foarte relaxata că are o programare fara sa fi anunțat în prealabil clienți care așteptau la coadă în mod civilizat. Dar ce ne mai mira in acesta țară în care șmecheria are prioritate întotdeauna? Am părăsit salonul imediat împreună cu un alt client reproșandu-le lipsa de respect. Nu va recomand!
Laura David
Laura David2 ani în urmă
Servicii de slaba calitate,salon de cartier si preturi exagerat de mari!
Telefonic mi sa comunicat o sumă iar la finalul baleyage ului am plătit dublul sumei comunicate,asta inseamna peste 1000lei,5 ore pierdute în salon si fara bon fiscal.
După ă 2-a spălare mi-a picat toată vopseaua/nuantatorul!
Nu recomand!!!
Hermina Ibinceanu
Hermina Ibinceanu2 ani în urmă
Servicii foarte ok, o recomand pe Oana pentru tuns 100%, are o mana bună, intelege și îți face exact ce ii ceri! Sunt mulțumită de rezultate de fiecare data când ies pe ușa salonului!
Locații recomandate