/Bucuresti/Salon de infrumusetare

ELA Salon

București, România

ELA Salon
Salon de infrumusetare
4.4
251 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94R6+J6 București, România
+40 735 548 453
salonela.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Chelu
Daniela Chelu2 ani în urmă
O experiență buna
Ramona Andreea
Ramona Andreea2 ani în urmă
Nu recomand. Ceea ce te pun sa platesti, difera de preturile afisate. Calitate joasa.
Gabriel Rosu
Gabriel Rosu4 ani în urmă
Am fost ca de obicei la tuns si am avut surpriza să nu fie nici un frizer cunoscut.
M-a tuns un frizer de doi bani care si-a bătut joc de capul meu, iar în momentul în care am încercat să îi spun că nu este ceea ce i-am cerut a ridicat tonul la mine și mi-a spus să mă ridic de pe scaun.
Rușine ELA Salon.
Ramy costy
Ramy costy2 ani în urmă
Mi s.a facut morala ca nu se vine fara programare, desi mi se putea propune o programare sau un timp de asteptare; mi s.a facut morala "v.as ruga ca data viitoare sa veniti spalata pe par", in loc sa mi se propuna o samponare; iar tunsoarea, pt ca nu am venit inspirata, a reiesit dreapta, pe umeri, genul comunist.
Nicoleta Moldoveanu
Nicoleta Moldoveanu2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!
Am avut programare pentru întreținere unghii cu gel, pe 30 ianuarie.
Las la o parte faptul că am fost lăsată să aștept 10 minute, fără să mi se dea o explicație pentru această întârziere (precizez că manichiurista nu lucra în acel moment). Dar atâta timp cât eu am fost la salon la ora programată, mi se pare normal să fie și angajatul la postul de lucru. Am așteptat afară, în ger, deoarece în interior era destul de aglomerat.
Cât timp am așteptat, am verificat prețurile pe site, dar când am intrat efectiv, în locul amenajat pentru mani-pedi, era o altă listă de prețuri.
Pe site: întreținere 70 lei
În salon: întreținere 80 lei (cost model 2 lei/unghie)
Am specificat clar cum doresc să îmi fie lucrate unghiile și am cerut un model anume, un desen cu o mașinuță.
Replica angajatei (nu știu cum se numește, deoarece nu are ecuson cu nume, dar poartă ochelari de vedere), a fost "Phua, auzi la ea, vrea mașinuță roșie! Lăsați, doamnă, că vă fac eu ceva super-frumos, o să vă placă!"
Ok, am trecut și peste acest lucru...
A început lucrul propriu-zis. M-a surprins neplăcut faptul că pentru curățarea cuticulelor, cu freza mică (lucru ce se face uscat!), m-a pus să stau cu mâinile la înmuiat, ulterior tăind cuticula cu forfecuța și după, intrând cu freza. Astăzi, când scriu, cuticulele mele sunt franjuri.
M-a întrebat cât timp dura să îmi fie lucrate unghiile în alt loc, am spus că 2 h, iar ea a râs și a spus că le face în maxim 1 h. Mai târziu, aveam să aflu și cum reușește "performanța" aceasta... :(
A ales fără să mă întrebe, 3 culori de gel (reținuse că vreau ceva cu roșu) și a început să aplice.
În timp ce lucra, a intrat o fată cu niște haine de vânzare, iar câțiva angajați au venit peste noi. Eram 6-7 persoane într-un spațiu foarte mic (Ce reguli anti-COVID?!), iar toți, inclusiv manichiurista mea, au făcut pauză să își aleagă haine. Ce conta că stăteam pe timpul meu? Copilul nou-născut al unei prietene era mai important decât mine, clienta.
La un moment dat, am observat că bilele de gel sunt prea mari, dar nu am spus nimic, am crezut că va pili excesul. Nici când excesul a ajuns pe cuticule și pe degetele mele, până la jumătate, nu am deschis gura. Am crezut că va șterge cu soluție. Nimic mai greșit!
Excesul a fost efectiv PILIT cu o pilă de carton, cu o margine în colțuri, extrem de dură! Abia când nu am mai suportat durerea și i-am spus, s-a oprit. S-a oprit, dar eu am rămas cu gel pe cuticule și degete!
Datorită excesului de gel, unele unghii au foat lucrate foarte gros, ca din topor aș spune, iar colțurile, deși am insistat pe cuvântul "rotunjit", au ieșit de un 90° perfect. Perfect pentru înțepat!
Modelul "super-frumos" este, de fapt, format din niște dungi auriu-roșu, inegale și care nu seamănă deloc de la o unghie la alta. Și un copil de 3 ani le-ar trasa mai bine.
La final, bomboana de pe tort, a venit la recepție, unde am aflat că am de plătit... 100 de lei! Evident, fără explicații și fără bon fiscal!
Dintr-un calcul simplu, reiese că ar fi trebuit să plătesc 74 sau 84 de lei, întreținere+2 unghii cu model. Asta, desigur, dacă s-ar respecta prețurile!
70+4 pe site
80+4 în salon
Eram obosită și efectiv îmi ajunsese câte lucruri nu îmi plăcuseră acolo, așa că am achitat și am plecat, hotărâtă să nu le mai calc vreodată pragul.
Deși ar fi trebuit... pentru că fix a doua zi, la nici măcar 24 h, în timp ce foloseam un dezinfectant simplu pentru mâini, gelul de pe o unghie s-a înmuiat efectiv și s-a desprins! :(
Da, ar fi trebuit să merg, dar asta insemna să trec din nou prin cea mai neplăcută experiență.
Am ales să scriu aici. Concluziile le trageți voi...

P.S. Alături, lucra o altă manichiuristă. La fel de "profi", a terminat o manichiură clasică în... 10 minute! Cu tot cu înmuiat, curățat și aplicat oja!🤦‍♀️
FFF GRAV!!!
USTENSILELE FOLOSITE LA CLIENTA NR. 1, LE-A BĂGAT LA LOC ÎN PUNGĂ ȘI LE-A REFOLOSIT LA CLIENTA NR. 2, CA ȘI CUM AR FI FOST PROASPĂT STERILIZATE!
Adriana B
Adriana B2 ani în urmă
Frizerul Alin mai necesita câteva cursuri de tuns. A venit fratele acasă cu o tunsoare pe care as fi putut sa o fac eu, neavând pic de experiența.
Noname R
Noname R2 ani în urmă
S-a respectat programarea, preturi bune, curat, dar doamna care tunde... Slăbuț, asa te poți tunde și acasa. O tunsoare bob nu se face din 10 miscari
DeathGho
DeathGho2 ani în urmă
Extraordinar, m au tuns cum nu m a mai tuns nimeni niciodata, si foarte de treaba oamenii.
Locații recomandate