/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Nomasvello Romania Promenada

Calea Floreasca 246B, București 014476, România

Nomasvello Romania Promenada
Salon de infrumusetare
4.2
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4H3+4M București, România
+40 748 099 990
nomasvello.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Violeta Lazar
Violeta Lazar4 ani în urmă
Am achizionat un abonament pentru zona medie si pot spune cu nu sunt multumita. Am suvite de par ramase, neatinse de lumina pulsata care in mod normal ar trebui sa cada dupa 15 zile... Ma gandesc ca vor sa le ia clinetilor banii pe cat mai multe sedinte sau doamna roscata, par mediu care s-a ocupat de mine are nevoie de un training in domeniu..
Emi Tudor
Emi Tudor4 ani în urmă
Servici deproasta calitate nu au aparate pentru un frizat de salon nici produse
Andreea
Andreea4 ani în urmă
Recomand!
Alexandra Cimpeanu
Alexandra Cimpeanu4 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu pot oferi un rating general pentru tot personalul, deoarece nu am avut ocazia să interacționez cu toți.

Oferă o notă maximă pentru Cornelia, care a reușit să corecteze o tăietură foarte proastă realizată de mine de un alt stilist. Are o tehnică foarte bună și curată în ceea ce privește coafarea și acordă o atenție deosebită nevoilor / opiniei clientului. De asemenea, este foarte răbdătoare.

(Original)
I cannot offer a general rating for all the staff as I did not have a chance to interact with them all.

I offer a maximum rating to Cornelia, that has manage to correct a very bad cut performed to me by another stylist. She has a very good and clean technique in terms of hair styling and pays close attention to the needs/ opinion of the client. Also she is very patient.
MsHelen2556
MsHelen25567 ani în urmă
Vreau sa spun ca este cea mai frumoasa experienta avuta vreodată intr-un salon de înfrumusețare.  Doamna care m-a asistat, m-a primit într-un mod extrem de prietenos, m-am relaxat instant și a avut extrem de multa grija si rabdare pe tot parcursul procedurii. Abia aștept sa ma întorc și sa repet experienta! Recomand acest centru cu toată căldura! Ba chiar mi-am achizitionat și o crema geniala cu Vitamina C! Oamenii care lucrează acolo sunt pasionați de ceea ce fac și merita sa încercati măcar o data experienta pentru ca o sa vreți sa reveniți cu siguranță! Eu credeam ca nu voi scăpa niciodată de punctele negre, însă după o singura ședința, acestea s-au redus considerabil! Sunt foarte mandra de tenul meu!
Oana Dragomir
Oana Dragomir2 ani în urmă
Loved it! Personal amabil si care ofera explicatii detaliate, rezultatele in cazul meu au fost super, am scapat de foliculita inca de la prima sedinta.
Cristina Elena
Cristina Elena2 ani în urmă
Am facut cateva sedinte, insa nu am observat nicio schimbare!
Cel mai PORC
Cel mai PORC2 ani în urmă
Scump tare.
:(
Locații recomandate