/Bucuresti/Salon de infrumusetare

KSister's Beauty Salon

Șoseaua Cotroceni 18, București 060114, România

KSister's Beauty Salon
Salon de infrumusetare
4.6
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3Q9+25 București, România
+40 764 776 666
ksisters-beauty-salon.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simona Badea
Simona Badea2 ani în urmă
Aroganta dusa la maxim. Am apelat de doua ori la serviciile salonului dupa ce am descoperit ca este in zona in care locuiesc. Am fost dusa de nas de 2 ori, prin aceeasi metoda, ca o sa ma sune inapoi cand ajung la caietul cu programari. Cred de fapt ca doamna/doamnele nu s-au sinchisit sa faca o programare doar pentru ce voiam eu, probabil nu merita efortul. N-am stiut ca aveti un grup inchis si select de clienti, imi cer scuze pt deranj :D
Alexandra C
Alexandra C4 ani în urmă
Am mers la noroc - fiind aproape de job-ul meu - si mare noroc am avut! Recomand cu caldura. Oameni si misto, si foarte talentati!
Ana Dragomir
Ana Dragomir5 ani în urmă
Am fost pentru prima oara si am fost surprinsa extrem de placut. O atmosfera extrem de primitoare si prietenoasa, tunsoarea a iesit excelent, m-am lasat pe mana ei, foarte amabila, sincera, si extrem de multe sfaturi bune si personalizate. Recomand cu drag!
Cristina Zelinca
Cristina Zelinca5 ani în urmă
Super! Catalina , coafeza are o mana foarte buna, este creativă și la tunsori la coafuri. Ilona , manichiurista este temeinică și la manichiura semi și la gel și este foarte talentată și inspirată la modele și desene. Recomand.
Iuliana ionescu
Iuliana ionescu6 ani în urmă
Recomand cu tot dragul acest salon :-) O super atmosferă, caldă, un salon cu un design frumos și confortabil iar personalul este minunat, adevarati profesioniști, cu o foarte mare experiență. Recomand!!! :-)
Gabriela Nistor
Gabriela Nistor6 ani în urmă
Recomand din suflet Salonul KSister'sBeauty.Aici, intr-un loc primitor, veti avea parte de profesionalism, amabilitate si prietenie! Nu-l ratati!
Dan Dumitru
Dan Dumitru6 ani în urmă
Un salon cochet, personal amabil si bine pregatit. Foarte multumit de noul meu look recomandat de coaforul care s-a ocupat de mine. Recomand cu placere!
Oana Neagu
Oana Neagu2 ani în urmă
Ca sugestie, pentru a evita primirea unui feedback negativ, va recomand cursuri specializate în regulile de comportament în relația cu clienții (in special persoanei care preia apelurile telefonice). O zi buna!
Locații recomandate