/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Deda

CORP A, parter, ap. 1, Bulevardul Ion Mihalache 68, București 011196, România

Deda
Salon de infrumusetare
4
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F35G+RG București, România
+40 21 224 6528
salon-deda.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Violeta Viasu
Violeta Viasu2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită de toate serviciile oferite . Toate serviciile sunt de foarte buna calitate.
Cristina De Fries
Cristina De Fries2 ani în urmă
Super profi ca de fiecare data, atmosfera foarte relaxanta
Liviu Capsuna
Liviu Capsuna4 ani în urmă
Desi sunt client vechi ,fiind din zonă, am renuntat la serviciile lor . Patroana urmareste doar profitul . Angajatele sunt ca niste sclave iar clientii sunt storsi de bani . Nu elibereaza bon si nu inteleg ce specializare are fiecare. Doinita e mani-pedi dar te si epileaza, te penseaza , iti vopseste genele . Am incetat sa ma mai duc dupa 2 experiente oribile . M.a coafat o fata care matura si spala pe cap. Aratam ca un copil cu handicap . Apoi la pedichiura mi.a facut Mirela jumate de pedichiua si a chemat.o Daddy-patroana sa ia o clienta mai importanta(ca doar eu eram veche si nu ma suparam ...) si mi.a terminat pedi o fata ...care era noua pe acolo si nu cred ca era manichiuristă .
Violeta
Violeta6 ani în urmă
O obraznicie ca a patroanei acestei locatii nu veti intalni . Veti fi tratati mizerabil . Singurul scop este profitul patroanei .
Clientii vechi sunt mutati de la un angajat la altul , de la o ora la alta . Programarile sunt inghesuite pt profit maxim . O sa asteptati ore . Nu se respecta programarile. O sa vi se intample sa se apuce o coafeza de voi si sa ve termine alte 2 pt ca vine un client vip neanuntat . Mie mi s.a intamplat sa.mi faca cineva pedichiura la piciorul stang si altcineva la dreptul . O sa aveti ocazia sa vi se faca manichiura in baie daca e aglomerat sau sa va epileze manichiurista .Nu conteaza confortul clientului sau respectul . Numai profitul patroanei .
Nu este aglomerat pt xa e totul minunat ! E doar o iluzie. E aglomerat pt ca spatiul e f.mic.
PACAT de cativa oameni minunati de acolo : Lavinia .Mirela ...
Niciodata ni vi se va face bon NICIODATA !
Mirela Diaconescu
Mirela Diaconescu2 ani în urmă
Am întrat pentru o manichiura și am fost surprinsa că tot manichiurista ma și vopsit apoi din cauza că o alta clienta a fost mai importantă sau pentru că nu există o organizare clara acolo o altă fata ma spălat pe cap iar alta ma uscat și terminat de coafat. În total sau ocupat de parul meu 3 persoane. Nu se refuză nici un client, nu contează dacă nu vor putea organiza bine timpul! In plus rezultatul nu a fost unul reușit din cauza acestei formule de 3 persoane pentru un vopsit. Nu recomand!
Ioana Ruse
Ioana Ruse2 ani în urmă
In cazul in care va programati doar tuns, sunteti obligata sa va spalati pe par la salon. Indiferent daca veniti cu un tratament aplicat pe par care nu trebuie spalat, patroana salonului nu accepta nicio explicatie si nu permite coafezei sa va tunda fara sa va spele.
Jenant totusi sa obligi clientii sa plateasca servicii de care nu doresc sa beneficieze.
•••
Daca cumva celelalate fete din salon nu au programari sa va pregatiti sa fiti masurate din cap pana in picioare, non stop, pe tot parcursul sederii in salon.
Ortansa David
Ortansa David2 ani în urmă
Merg in aceasta locatie de peste 10 ani, o echipa de profesionisti! Recomanad cu mare incredere!
Adriana Matei
Adriana Matei2 ani în urmă
Este un salon foarte bun !
Personal foarte calificat, amabil, competent
Siguranță și respect pentru clienți
Sunt foarte mulțumită, aici ma tund și coafez de mulți ani.
Locații recomandate