/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Bella Chic Studio

Strada Liniei Bloc 5B, București 061153, România

Bella Chic Studio
Salon de infrumusetare
4.5
178 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2JJ+C8 București, România
+40 773 842 417
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Camy Camy
Camy Camy2 ani în urmă
Am dat 70 lei,50 tuns,20 șpagă.Fara bon fiscal,cred că după om e prețul.Nu mi-a plăcut rezultatul tunsorii,de fapt,vârfuri tăiate mult.
Angi Botu
Angi Botu2 ani în urmă
Un salon plăcut, personal amabil și pregătit. Merg cu plăcere de fiecare data.
Diana Nistor
Diana Nistor2 ani în urmă
Doamnele dragute, insa din pacate calitatea serviciului a lasat de dorit.Am luat un pachet de spalat, tuns si aranjat care a costat 100 lei.
Spalatul- nu va asteptati la masaj capilar; apa era ba prea fierbinte, ba complet rece pe toata durata spalarii.
Tunsul- a fost atenta la lungime, in rest tunsoarea nu a iesit prea bine.Problema cea mare a fost ca a abuzat de foehn, cu aer mult prea fierbinte, mi-a ars pielea capului si urechea pe partea dreapta si tot pe partea dreapta a tot dat cu el in ureche, de credem ca o sa si surzesc.
A schimbat temperatura cand m-a auzit ca ii spun ca arde prea tare.

Pieptanat pe parul f ud, de sus in jos, insemnand ca s-a tras mult de par si s-a rupt.Parul ud, mai ales cel decolorat se piaptana de jos in sus.

La final am iesit cu un par extrem de uscat si deshidratat, usor arsa pe scalp, cu o tunsoare aparent simpla, dar nu prea ok executata.

Cred ca am nimerit prost, ori se pricep mai bine la tunsorile pentru barbati.☺️
Alexandru Rotariu
Alexandru Rotariu2 ani în urmă
Pot spune ca ambele fete care tund acolo sunt profesioniste. Nu cred ca am plecat vreodata cu parere de rau ca m-am tuns acolo. Niciodata nu am asteptat deoarece se respecta programarile. Nu dureaza nici mult sa tunda , se misca repede. Sunt atente fetele, nu te tund doar si atat. Mi se pare un salon foarte bun si il recomand tuturor. Nota 10 din partea mea pentru tot.
Laura Stoenescu
Laura Stoenescu3 ani în urmă
Unghiutele făcute de Carmen nu se ridica la nivelul unei manichiuri cu apex. Sunt denivelate, oja nu este întinsă uniform și au particule de praf, nu sunt netede. Recepția, în schimb, foarte amabila și drăguță. Am sa revin, probabil la o alta colega.
Petrisor Ana Maria
Petrisor Ana Maria4 ani în urmă
Revin cu o recenzie in urma ultimei vizite la voi de miercuri, fiind a treia oara cand îmi pun unghii cu oja semi la voi. Primele 2 dati a fost ok..acum am fost si am cerut ca forma sa fie rotunda, nu s-a tinut cont si doar la insistențele mele mi-a mai rotunjit colțurile, am rugat-o sa mi le faca mate la sfarsit a zis aaa am uitat.. am zis fie ,nu mai avea ce face..
dupa care am rugat-o sa ma imi retuseze 2 unghii la care in lateral se vedeau goluri..m-a dat ,dar cu negru desi ele sunt cu un albastru ceva(se schimba culoarea) . Sunt data pe langa si a zis ca se duce la spălat...asa ceva nu se preteaza pentru un salon.
Unghiile mele arata de parca m-am dat singură, chiar mai rau, sunt denivelate(se vad si se si simt la atingere) si nefinisate, in nici un caz nu arata a manichiură la salon, asta observand si alte persoane. Sunt lipsite de un simt estetic cand au fost facute.
Daca tot v-ati marit preturile (nu asta ma deranjează) ar trebui sa aveti si calitate pe masura si personalul sa tina cont de cererea clientei(in general)
In salon nu am observat toate detaliile unghiilor ci atunci cand am iesit si le-am vazut la lumina naturala.
Atașez poze in comentarii.
Alex Branzea
Alex Branzea2 ani în urmă
Mă tund și îmi aranjez barba de aproape 2 ani. Sunt foarte mulțumit de serviciile lor. Prețuri corecte și profesionalism.
Păcat că nu acceptă și plata cu cardul.
Rodica David
Rodica David2 ani în urmă
Am fost până acum de două ori. Prima oară la pediatrie la Carmen. A fost super. Apoi la coafor la Andreea care m-a ajutat să găsesc tunsoarea potrivită pentru mine. Le mulțumesc încă o dată. Voi reveni la Bella Chic Studio.
Locații recomandate