/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Oasis Diham

Bulevardul Chișinău 79, București 022147, România

Salon Oasis Diham
Salon de infrumusetare
4.3
184 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5P6+92 București, România
+40 31 436 3755
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Dori
Dori2 ani în urmă
Cel mai tare frizer , Teo !
Adriana Dumitru
Adriana Dumitru2 ani în urmă
Experienta plăcută, recomand la tuns - coafor pe Mary!
Alexandra P Stefan
Alexandra P Stefan2 ani în urmă
Am fost pentru mani-pedi, spălat, tratament par și coafat pt un eveniment. Personalul amabil și cam atât. Programările nu se respecta, te suna cu o ora înainte pentru amânare, plata doar cash, fără chitanță sau bon fiscal, preturile afișate pe site sunt diferite de cele practicate în salon, m-am trezit cu mult în plus fata de socoteala de acasa. Manichiura pe graba și se observa mici imperfecțiuni, parul a stat aranjat pana la prima bătaie a vântului ( mai reușit îl fac eu acasă cu peria rotativă). Nu recomand, pentru mine nu exista data viitoare aici.
Alexandru Stanculescu
Alexandru Stanculescu4 ani în urmă
Eu ma duc acolo pentru barba. E un frizer, Teo care e cel mai bun. Țin sa specific ca am o barba încăpățânata și enervanta, cu un soi de personalitate proprie, pe care numai meșterul Teo reușește sa o îmbuneze și sa o facă sa stea cum trebuie pentru câteva zile. Tot respectul!
Amalia Trita
Amalia Trita4 ani în urmă
Aveam nevoie urgent sa imi fac manichiura si printr-un miracol am gasit sa ma programez chiar in aceeasi zi. Chiar daca de regula nu merg la noroc cand vine vorba de saloane, am zis sa fac totusi o exceptie si am sunat la primul numar gasit pe google in proximitatea locuintei mele. Se pare ca am ales bine. Personalul de la salonul Diham este amabil si am fost multumita de rezultat. Motivul pentru care nu dau 5 stele este insa faptul ca site-ul este neactualizat: in locatia de langa mine nu exista toate serviciile enumerate pe site + tariful de pe site nu reflecta realitatea. Recomand sa sunati in prealabil si sa intrebati ca sa nu va treziti cu surprize.
Bianca lavinia 456
Bianca lavinia 4564 ani în urmă
Nu recomand ! Fetele nu stiu sa-si organizeze programarile. Aveam programare la ora 12 si m-au amanat pana la 13 pentru faptul ca s-au incurcat in programari. Nu e prima data cand mi se intampla..
Cami Manea
Cami Manea2 ani în urmă
Super bine!ca de fiecare data!
Luiza Turtureanu
Luiza Turtureanu2 ani în urmă
Coafeza (persoana matura, nu vreo incepatoare) nu a fost capabila sa realizeze o tunsoare simpla la par lung. Rezultatul a fost un par tuns stramb. Dezamagitor, jalnic! De evitat acest salon!
Locații recomandate