/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Anastasia Beverly Hills Baneasa

Șoseaua București-Ploiești 42D, București 015011, România

Anastasia Beverly Hills Baneasa
Salon de infrumusetare
3.7
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G34Q+GJ București, România
+40 741 151 152
anastasiasoare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Neacsu Aida
Neacsu Aida4 ani în urmă
Dezamagire totala din partea personalului din Baneasa Mall!
Astazi 24/04/2019 am facut o progamare pentru superiorul meu pentru ora 17:30,dansul ajuns in locatie a fost informat de catre fata de la receptie ca programarea nu a fost confirmata si s-a oferit sa il ,,ajute” cu o alta programare pentru ora 18:00..ok! Dupa alte cateva minute cand am sunat in locatie receptionera mi-a spus ca a primit alta programare confirmata.. si ca il pot primii la ora 18:30. A fost nevoit din nou sa isi piarda timpul prin Mall.. Dupa cateva minute am sunat din nou si acelasi raspuns am primit.. spunandu-mi ca il pot ajuta la ora 19:00.. ajuns in locatie la ora 19:02 min i-au transmis ca nu il pot ajuta de cat maine deoarece programarea de la ora 18:30 a ajuns la ora 19:00.. Consider ca sunteti lipsiti de profesionalism si este pacat ca tolerati astfel de atitudini!Nu este posibil sa intampinam astfel de situatii intr-o locatie de top asa cum sunteti considerati!
Diana
Diana4 ani în urmă
Intrucat nu am mai reusit sa ajung la salonul de manichiura la care merg de obicei, am avut neinspiratia sa fac programare si sa merg la acest salon pt manichiura inainte de Craciun; m-am gandit ca e “scump, dar merita” - total gresit. Pe langa faptul ca dotarile pt manichiura lasa de dorit (se sta f incomod cu mainile pe niste perne, nu au masuta speciala si doamna a fost extrem de lenta), partea cea mai proasta a fost ca dupa manichiura, pt prima data in viata mea, mi s-a infectat zona de langa unghie si chiar am facut puroi in plina vacanta. Din pacate, nu recomand nici pt urgente, riscurile sunt prea mari. Pt. pensat salonul e ok, il recomand.
Luiza Virlan
Luiza Virlan4 ani în urmă
Nimic impresionant, am fost dezamagita. Sunt saloane in Bucuresti unde se face cel putin acelasi lucru la niste sume decente. Un pensat si vopsit de sprancene e cam scump cand costa 180 lei. In schimb au produse pentru sprancene si machiajul ochilor foarte bune, nu se compara cu alte marci .
Alexandra Gaisteanu
Alexandra Gaisteanu4 ani în urmă
Fetele de la receptie nu stiu sa faca nici o programare, si dupa tot ele sunt mirate. Groaznic.
Florina Florea
Florina Florea4 ani în urmă
Personalul nu este foarte prietenos...
Mihaela Bajenaru
Mihaela Bajenaru5 ani în urmă
Am fost clienta Anastasia Beverly Hills Baneasa mai mult de un an. Desi am fost mulțumită de serviciile oferite, ma refer la Vera la care am fost la pensat și căreia ii mulțumesc, am fost extrem de dezamagita de procedurile total neprofesioniste. La ultima vizita in salon, am avut programare vineri, am anunțat ca nu mai pot veni și m-am reprogramat duminica. Duminica, după pensat, mi s-a cerut suma de 150 de lei, in loc de 90, pe motiv ca am depășit cu 2 zile perioada de 3 săptămâni care este recomandata de acest salon pentru întreținere sprâncene. Aceasta in condițiile in care nimeni nu M-a anuntat de acest lucru. Cand am întrebat de cand sunt aceste reguli domnisoara de la Recepție mi-a spus pe un ton “acid” ca aceste reguli au fost dintotdeauna. Întrebarea mea este cine anunța aceste reguli? Ca pe mine nu m-a anunțat nimeni. Sau unde sunt scrise? Ca eu nu le-am văzut? Pur și simplu m-am simțit pedepsita pe banii mei. Surpriza cea mai mare a fost cand domnișoara de la Recepție îmi spune pe un ton împăciuitor ca dacă acumulez 4 ședințe a câte 150 lei fiecare, voi “beneficia” de o ședința gratuită. La un simplu calcul, plătesc 4x60 (diferența de la 90 la 150), adică 240 lei ca sa beneficiez de o ședința de 90 lei gratuită.
Ca sa închei aceasta poveste, eu am plătit cei 150 de lei ca sa evit discuțiile aprinse cu domnișoara de la Recepție dar știu ca nu voi mai trece niciodată pragul acestui salon cu nume faimos. Si am vrut sa împărtășesc cu toata lumea “regulile jocului” pentru cine vrea sa meargă aici. Măcar sa le știe de la început.
Așa ca Stimați Din Conducere care faceți aceste proceduri, măcar anuntați înainte clienții despre regulile jocului. Ca așa se procedează in mod profesionist.
1 stea este prea mult.

Later edit.
Mulțumesc pentru răspuns dar este total ilogic. Este un abuz asupra clienților.
Maria D.
Maria D.2 ani în urmă
Personal super pregătit. Nu dau greș niciodată. Recomand!
Teodora Busurca
Teodora Busurca2 ani în urmă
(Tradus de Google) Serviciul dvs. este un tip de afacere de vârf - și asta ar trebui să reflecte în totalitate. Din păcate, personalul a fost prost ales, stimulat și instruit. Serviciu dezamăgitor pentru clienți și atitudinea personalului - cu siguranță nu este ceva ce vă așteptați să primiți la aceste liste de prețuri și acest tip de reputație.

(Original)
Your service is a high-end kind of business - and that’s what it should totally reflect. Unfortunately, the staff has been poorly chosen, incentivised and trained. Disappointing customer service and staff attitude - definitely not something you expect to receive at these price lists and this kind of reputation.
Locații recomandate