/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Special Guest Timpuri Noi

Calea Văcărești 182, București 040056, România

Special Guest Timpuri Noi
Salon de infrumusetare
4.5
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C477+VC București, România
+40 723 309 284
special-guest-timpuri-noi.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gherman Anisoara
Gherman Anisoara2 ani în urmă
Il recomand pe Silviu si pe Nico cu cea mai mare încredere :-)
Ruxandra
Ruxandra2 ani în urmă
Manicura la Ana de nota 10, in schimb pedicura la Claudia a fost sub orice critica!! Cea mai rea din viata mea! M-a taiat asa de rau ca am sangerat abundent 2 ore, fara exagerare, am plecat bandajata de acolo. N-am patit asa ceva in viata mea! Plus infectie la 2 unghii ulterior. Explicatia "era umflata pielita de la apa" e penibila! Nu mai calc in viata mea in acest salon. Pacat ca nu pot pune poze, sunt graitoare.
Ana Maria Serban
Ana Maria Serban4 ani în urmă
Daca te-ai hotarat sa vezi topul manastirilor din Romania, nu trebuie sa ratezi manastirea Barsana. Este pe locul 10 in top, dar dupa parerea mea este mai frumoasa ca alte manastiri clasate inaintea ei. Te fascineaza prin maretia ei. Eu am fost in a II-a zi de Craciun 2019 si pe fundal se auzea in difuzoare muzica bisericeasca si suna f bine
Florentina Ionela Tecuta
Florentina Ionela Tecuta4 ani în urmă
Cel mai prost salon , nici macar habar nu au cand le muncesc angajatii, habar nu au sa faca o simpla programare si care li se specifica toate detaliile ! Foarte prost!
Mihaela Cretu
Mihaela Cretu7 ani în urmă
Nu recomand. Am facut un tratament cu keratina. Parul meu este pana la umeri, in ideea ca nu trece de umeri si nu are cum fi catalogat lung oricum ai lua-o, dar la sfarsitul tratamentului mi s-a spus ca trebuie sa platesc 500lei in loc de 350lei pentru ca parul meu este lung, nu mediu. Nu mai spun ca nu am primit nici bon fiscal. A fost prima si ultima experienta la acest salon, desi aveam in plan sa ma si vopsesc sa imi pun si gene tot la ei. Nu se va mai intampla; m-am simtit efectiv "tepuita".
Loznianu Bogdan
Loznianu Bogdan9 ani în urmă
Servicii de calitate la preturi corecte. Sotia a fost la inaltimea evenimentelor la care am participat, prin serviciile de cosmetica, machiaj si coafor cu montaj extensii par natural. Recomand celor ce doresc ceva nou.
Diana F
Diana F2 ani în urmă
Am fost clienta acestui salon pana cand exact inaintea unei nunti am ajuns la ora programata si lipseau angajatele (coafor si mani-pedi)! Nu ma anuntase nimeni!!! A fost o situatie f neplacuta pt mine. NU RECOMAND !!! De atunci nu am mai trecut pragul salonului !!!
Raspuns : Nu erau la salon efectiv, nu lipseau doar pt 10-15 min ! Asta nu ar fi fost o problema. Coafor si pedi am rezolvat la un alt salon in cartier si mani mi-am facut eu! Stiu f bine ce am patit!
Ada Opincaru
Ada Opincaru2 ani în urmă
Fetele Profesioniste si amabile.
Preturi ok, la nivelul pietei.
Locații recomandate