/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Contesse Beauty Salon

Strada Mihai Eminescu 105 - 107, București 030167, România

Contesse Beauty Salon
Salon de infrumusetare
4.6
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4W6+R5 București, România
+40 733 625 652
contesse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
DANA STEFAN
DANA STEFAN2 ani în urmă
Ana,fata de la mani fb!
Amina Mouhamed
Amina Mouhamed2 ani în urmă
Dau 5 stele pentru ca mi-a placut mult cum s-a purtat doamna Elena (sper ca am nimerit numele, l-am auzit in treacat), a fost foarte rabdatoare, calda si profesionista desi am fost la ora 7 seara si imi inchipui ca este obositor sa lucrezi pana tarziu. Mi-a dat si o forma noua parului.

Dau o stea pentru ca politica salonului nu este transparenta. Am platit pentru tuns 115 RON cand pe site este 55 ron deoarece pentru tuns politica salonului cere sa fie inclus si spalatul care este 20 ron. Fair enough, fiecare salon isi face politica dar am aflat aceasta informatie pentru ca intamplator am vrut sa stiu la telefon cat dureaza tunsul si mi s-a spus ca este inclus si spalatul. Daca nu intrebam imi faceam programare si ma treazeam acolo cu pret dublu. Pe langa asta, am fost taxata si pentru uscat par, din nou asta trebuia scris pe site sau intrebat clientul daca doreste.

Pe viitor poate puteti fi mai transparenti pentru ca un client care se simte jecmanit desi o sa plateasca, nu se va mai intoarce a doua oara si pe termen lung profitul scade.

Altfel, m-as fi intors pentru ca serviciile au fost foarte bune si coaforul foarte curat si cute.

In medie 3 stele.
Dănuț Dinu
Dănuț Dinu2 ani în urmă
Servicii de foarte buna calitate, la prețul corect.
Voi reveni cu drag.
DRAGOS IORGULESCU
DRAGOS IORGULESCU2 ani în urmă
Salon foarte ok.
Narcisa Popescu
Narcisa Popescu2 ani în urmă
Un coafat par scurt 65 lei!!! , mi se pare cam mult!!!... și apoi faptul ca nu a rezistat decât f puțin!!! Atitudinea aroganta a coafezei nu ajuta la nimic... Decât sa îndepărteze clienții eventual!
Serban Oana
Serban Oana5 ani în urmă
Am achitat mai mult decât am discutat în momentul în care am făcut programarea; am cerut un procedeu anume de vopsit ( am arătat poze la început ) și nu a ieșit deloc așa iar când am revenit mi-au refăcut culoarea dar tot pe banii mei. In plus cănd am spus că nu mi se pare corect sa plătesc pentru greșeală lor m-au tratat foarte urât și au avut o atitudine batjocoritoare încercand să mă convingă că e vina mea. Când am cerut să vorbesc cu o persoana din conducere am fost abordată cu acceasi atitudine de una din angajate care spunea că e salonul ei. Daca era salonul ei nu cred că voia să își facă un deserviciu tratând in felul acela un client.
Produsele folosite sunt ok.
Locația este eleganta.
Nu recomand!
Delia Nebunu
Delia Nebunu5 ani în urmă
Mi-am uitat umbrela si nu mi-am mai recuperat-o de acolo. Mi-au zis un pret la serviciu si la sfarsit era altul. Nu recomand.
Bookslip
Bookslip2 ani în urmă
Coafeze minunate, poti sa iei cafea so ceai atunci cand iti face parul, e curat si tin regulile de covid, unghii minunate si un par grozav
Locații recomandate