/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon EL Studio Dristor

Bulevardul Camil Ressu 8, București 031749, România

Salon EL Studio Dristor
Salon de infrumusetare
4.3
253 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
C49R+CP București, România
+40 21 340 8340
el-studio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Danoiu Carla353 zile în urmă
Zero pricepere la a face manichiura. Nu este posibil ca atunci cand imi pilesti unghiile sa stai sa te uiti pe geam sa vezi ce se intampla in afara salonului. Au trecut 3 zile si pot spune ca 2 unghii au inceput sa piarda din forma si oja ce mi-a fost aplicata , iar ranile de la pila si freza inca sunt acolo.
Nu recomand absolut deloc locatia de la Dristor.
Camelia1 an în urmă
Absolut dezagreabila experienta!
La salonul Dristor, d-ra Violeta este persoana care trebuie ocolita! Cu aere de atotștiutoare, nu știe sa tundă! M am dus pt vârfuri, mi a solicitat plata pt schimbare de look....eu am plecat cu o tunsoare pe care o detest în ciuda faptului ca I am cerut sa nu aibă păreri, DOAR tuns vârfuri, 5 minute.
Nu recomand!
Dobrin Adina
Dobrin Adina2 ani în urmă
De-a lungul timpului am avut numeroase experiente neplacute cu saloanele de infrumusetare: ba decolorari agresive si fara tehnica, ba tunsori in bataie de joc, ba recomandari de produse care nu aveau legatura intre ele, ca urmare, mi-am distrus parul. Am apelat la serviciile acestui salon cu gandul de a arata decent la un eveniment la care urma sa particip. Mi-au fost oferite servicii cu mult peste asteptarile mele. Am ramas placut surprinsa de calitatea produselor folosite si de super-tehnica Alexandrei care, nu doar ca a obtinut o culoare incredibila (ATENTIE, FARA DECOLORARE!!), dar care, in urma unei discutii amanuntite despre ce si cum a patit parul meu, mi-a format o rutina specifica. Mi-a salvat parul! Va las mai jos cateva imagini care vorbesc de la sine.
Raluca Marin
Raluca Marin2 ani în urmă
Am avut programare in data de 02.06.2021 in salonul din Dristor.
Am plecat cu mainile ciopârțite. Imi curgea sange si din buricul degetului, nu mai zic cum arata cuticula.
Manichiurista pe langa lipsa technicii nici la atitudine nu a excelat.
V-am trimis reclamația pe mail si prin funcționalitatea de pe site.

Va rog sa imi returnați cei 187 de lei platiti asa cum este corect.
Nu ati prestat serviciile pe care ar fi trebuit sa le Prestați din contra am fost si vătămată dupa vizita din salonul d-voastra.

Update 30.06.2021

Am fost contactata de un reprezentant al salonului care m-a invitat sa revin sa mi se refacă manichiura.

A fost nevoie de doua intervenții ambele reușite. Pot spune ca mi-am schimbat parerea si o recomand cu drag pe Iuliana, face o treaba foarte buna si cu siguranta o sa revin. Atașez si fotografii cu manichiura refăcută.
Ancuta Baltoi
Ancuta Baltoi2 ani în urmă
O recomand din tot sufletul pentru manichiura pe Iuliana .Super profesionalism si de o calitate excelenta .
Mistuky 07
Mistuky 072 ani în urmă
Oribil! Îmi pare rău că sunt foarte anxioasă și nu le.am cerut banii înapoi, dar părul meu arată efectiv oribil!! Îmi vine să plâng de nervi. Eu arăt poze, întreb dacă se poate și primesc răspunsul că se poate, că știe să tundă, dar efectiv pe mine m-a tuns oribil!!! Sa îmi zică și mie cineva dacă se aseamănă părul.
E vina mea că sunt prea rușinoasă sa cer banii înapoi, 129 de lei pe tunsoarea asta hidoasă!!
Am lăsat acolo poza cu parul meu tuns, și o imagine de referință, cum voiam să fiu tunsă.
Ana Predica
Ana Predica2 ani în urmă
Mi-a fost greu sa gasesc pe cineva care sa ma tunda exact asa cum imi doream sau, cel putin sa se apropie de rezultatul dorit. Am avut salonul El Studio in tot acest timp si nu am stiut cat profesionalism, calitate si satisfactie o sa-mi ofere dupa ce urma sa ma programez pentru prima data. Violeta, fiinta geniala si cu un talent desavarsit, la care m am tuns de fiecare data, a reusit sa ma surprinda si sa ma bucure cum nu a facut-o nimeni. O ador! ❤ Recomand din suflet salonul!
Ioana Cosmescu
Ioana Cosmescu2 ani în urmă
Seriosi, profesionisti si tineri, mereu pregatiti sa ofere sfaturi folositoare cu privire la tunsoarea potrivita fizionomiei si ingrijirea parului. Primul salon la care chiar isi dau interesul sa ai un par mai bun, atat ca aspect cat si ca ingrijire, in functie de tipul de par. Recomand cu incredere! Violeta este profesionista si foarte amabila.
Olguta Cerneanu
Olguta Cerneanu2 ani în urmă
Servicii de o calitate slaba la un pret foarte scump!
Am ales un spalat si un coafat pentru care am plecat cu o dezamagire totala. Mi-am dorit bucle lejere (crezand ca vor fi facute cu peria) insa m-am ales cu bucle foarte stranse, anii 2000, facute cu placa. Parul nu a fost nici el uscat cu peria, ci simplu cu feon, la fel cum as fi putut face si eu acasa, prin urmare parul nu a ramas matasos si cu volum (cum a fost la celelate saloane). In afara faptului ca produsele folosite au fost de calitate, nu recomand nimic.
Georgiana Rotaru
Georgiana Rotaru2 ani în urmă
Dezamăgitor! Cea mai horror experienta! Nu recomand nimanui si regret ca am facut-o in trecut la cunoscuti!
Mi-a distrus parul .. cand nu stii nici un breton sa tunzi e o problema ...
Am solicitat: breton drept si tuns varfurile.. rezultat : breton franjuri cu parti inegale ..asta puteam sa fac si eu acasa si imi iesea mai bine...
Bataie de joc! Unii oameni nu au ce cauta cu foarfeca in mana.
Atitudine 0 a doamnei/ domnisoarei... Lipsita de interes...
Ar trebui sa investiti in cursuri si traininguri pentru angajati, compania( EL STUDIO ) ar avea de castigat sau in cazul de fata de pierdut de pe urma rezultatelor angajatilor sai.
Locații recomandate