/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Why Not Dorobanți

colt cu, Str. Roma, Bulevardul Iancu de Hunedoara 2, București 011771, România

Salon Why Not Dorobanți
Salon de infrumusetare
4.4
354 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33W+52 București, România
+40 21 9905
saloanelewhynot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura Botea
Laura Botea2 ani în urmă
Ajung lunar la Why Not Roma /Dorobanți! Personalul este primitor... Merg în special pentru Mihaela,cosmeticiana
care pe lângă faptul ca este o profesionista în ceea ce face și îți oferă credibilitate, sa revii pentru serviciile ei, este și o persoana minunata, calda și primitoare! Mulțumesc Mihaela, pentru sprâncenele minunate care sunt admirate de toată lumea!
Alexandra Patrichi
Alexandra Patrichi2 ani în urmă
Serviciile au lăsat de dorit, iar personalul a fost neprofesionalist și plictisit. Am mers pentru un tuns bob lung, dar am nimerit la o doamna in vârstă ce nu a respectat nimic din ceea ce am cerut. Totul a fost tuns extrem de scurt față de ce voiam, iar rezultatul nu semăna deloc cu un bob, ci cu un tuns drept. As putea spune ca a făcut totul doar cum știa dansa, învechit mai exact. Nici nu am fost întrebata pe parcurs dacă sunt de acord cu anumite lucruri. De exemplu, sa fiu filata. As zice că pentru un salon astfel poziționat și ,,popular " cica, serviciile în sine sunt oribile. Preturile au crescut, dar calitatea e slabă. Am intrat in saloane de cartier cu servicii mai bune, mai frumos amenajate și cu un personal amabil.
Luisiana Dobrinescu
Luisiana Dobrinescu2 ani în urmă
Salonul Why Not ROMA: Foarte curat, cu grija pentru masurile sanitare. 100 de puncte pentru ELENA și MIHAELA. Sunt clienta lor fidelă de mai bine de 5 ani și de fiecare dată plec foarte fericită :)
Costina Calin
Costina Calin2 ani în urmă
Un loc cald, cu oameni minunati si servicii de calitate. Multumesc Ionela pentru manichiura minunata pe care mi-o oferi de fiecare data. Recomand cu incredere. Are maini de aur!!!
Rodica Tulbure
Rodica Tulbure2 ani în urmă
Recomand cu căldură acest salon ,astazi am fost la coafor, la doamna Ana, este o persoana deosebit de plăcută și o adevărată profesionista.
GEORGE Dobre
GEORGE Dobre2 ani în urmă
Recomand cu căldură pe doamnele
Dana samponeza ,Ana de la coafor,doamna georgiana de la manechiura si doamna Mihaela de la cosmetica din salonul dorobanți
PATRUT ALINA
PATRUT ALINA2 ani în urmă
Extrem de mulțumită de serviciile dumnevoastră și în mod special de serviciile Ionelei tipei de la manechiura, mulțumesc draga mea 😘😘😘ești nr. 1 🎉🎉🎉💪💪💪
Cristiana Ionita
Cristiana Ionita2 ani în urmă
Noblețe ,cosmetizare și înfrumusetare 💫
Locații recomandate