/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Red Style

Bulevardul Ion Mihalache 42-52, București, România

Salon Red Style
Salon de infrumusetare
4.6
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34H+WP București, România
+40 21 316 7505
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vulpita Calatoare
Vulpita Calatoare2 ani în urmă
Lucreaza acolo o doamna care aduce acestui salon toate stelutele!! Din pacate nu stiu cum o cheama insa precizez ca are in jur de 45-50 de ani, e blonda, lucreaza la al doilea scaun in partea dispre strada a salonului. E super amabila si orientata spre multumirea clientilor, in plus stie si meserie, face niste tunsori grozave! Cand toate colegelei ei mai in varsta s,au codit sa tunda o fetita de 2 ani,aceasta doamna a acceptat cu entuziasm si a tuns,o foarte frumos pe micuta. Apoi l,a tuns si pe tatal fetitei, acesta, la randul lui, fiind foarte incantat. O sa mai merg acolo, cu siguranta, special pt aceasta doamna, o sa intreb cum se numeste.
Alexandru Dobrin
Alexandru Dobrin4 ani în urmă
Salonul perfect din Bucuresti! Vine la pachet cu preturi foarte bune, rezervari prin telefon si o echipa profi, multumesc Roxana pentru tot, recomand pentru vibe-ul pozitiv fain si pentru look-ul cel nou :D
Veronica Angelescu
Veronica Angelescu4 ani în urmă
Daca sunteti in cautarea cosmeticienei perfecte, aici o gasiti! Se numeste Sanda si o recomand cu incredere pentru profesionalismul, mana usoara si rabdarea de care da dovada.
Ovidiu Valeriu Ionescu
Ovidiu Valeriu Ionescu4 ani în urmă
Ultimele rămășițe ale "Cooperative IGIENA" !
... pentru "cunoscătorii absolvenți a cel puțin 50 de ani".
Dan Bogdan Constantinescu
Dan Bogdan Constantinescu5 ani în urmă
Merg la acest salon de exact 28 de ani și asta cred că spune totul. În acest răstimp s-a schimbat enorm: de la o frizerie comunistă obosită la o unitate modernă, conformă cu standardele secolului XXI. Nu mică mi-a fost mirarea să văd aici și personalități de prim rang ale vieții politice și economice - în definitiv și ei trebuie să se tundă -)).
Un singur lucru nu s-a schimbat: profesionalismul și amabilitatea lucrătorilor.
Este efectiv un loc în care vin cu cea mai mare plăcere!
Vali Ghindaru
Vali Ghindaru5 ani în urmă
În acest salon se prestează servicii de masaj corporal și reflexoterapie .Va astept
Airinei Nicusor
Airinei Nicusor2 ani în urmă
Am ajuns sa cunosc acest loc minunat (Salon Red Style),de 2,ani de zile.Aici am cunosc 2 oamenii minunatii,cu zâmbet,cu suflet in meseria aceasta de frizer.2 ani in care parul meu sa simtit enorm atunci cand am ajuns pe scaunul frizeriteii ROXANA si MAMEI eii.2 anii in care am cunoscut nu numai o pers.in aceasta locatie.Am cunoscut o familie.Meseria care o practica mamica (roxanei),si plus de asta o practica si fata acestei mame(roxana).Oamenii cu un suflet minunat si foarte zâmbăreții si politicosii cu mine si clientii lor.Am 2 anii de cand ma tund la acest salon.Am 2 anii in care sunt foarte multumit de acestii doi oamenii (mama si fică).Oamenii acestia pun suflet in ceea ce eii pot face cu parul din capul meu.Practic vin acolo cu un chip neplacut de mine .Si plec un zambet de la eii.Ma mir ca mau scos mai tanar si schimbat.Intrâ-nd in acest salon ,practic ma simt acasa la mine.Oamenii politicosii si cu bunul simt al umorului dar si foarte sociabili in acelasi timp.Am experimentat mai multe saloane.Dar acesta este singurul care ma facut sa nu renunt niciodata la a ma intoarce la eii.Vin cu drag deoarce ma simt enorm de bine si plec foarte multumit de la acest salon Salon Red Style.Datorita acestor doi oamenii minunatii eu nu am renuntat sa nu mai vin.Si vin doar din dragoste pentru meseria lor.Ii FELICIT din toata inima si am sa tin legatura cu eii foarte multii aniii.Salonul de care eu am prins drag ,in sfarsit l-am gasit si nu il voi pierde.Ma asez pe scaun si practic stiu ce au de facut si parca ma relaxseaza atunci cand ii vad pe acesti oamenii minunatii,mai ales ca sunt si o familie formata din mama si fica.Va multumesc ca exsistatii si ca va cunosc.FELICITARII si eu va apreciez enorm de mult munca care o depunetii pentru fiecare client.SUCCESE multe si realizarii va doresc din inima
Virgil Aurel Popescu
Virgil Aurel Popescu2 ani în urmă
Personal foarte amabil Pret accesibil pentru o tunsoare reusita
Locații recomandate