/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon înfrumusețare 13 septembrie

Calea 13 Septembrie 221-225, București 050735, România

Salon înfrumusețare 13 septembrie
Salon de infrumusetare
4.4
319 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3C8+46 București, România
+40 21 410 0020
cami-lux.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Kispal Mellanie
Kispal Mellanie2 ani în urmă
Servicii de manichiura si pedichiura de nota 10! O recomand pe Andreea, este o profesionista incredibila.
Royal Design
Royal Design4 ani în urmă
Un salon care raspunde clientilor prin calitate si profesionalism, multumind asteptarile tuturor doamnelor care pun accentul pe ingrijire, frumusete si sanatate! Recomand cu incredere Camy Lux Beauty Salon din complexul Prosper!
Florin Tiberiu
Florin Tiberiu4 ani în urmă
Un salon de infrumusetare excelent, cu personal dedicat, oameni experimentati si profesionisti ce folosesc numai produse premium. Recomand cu incredere salonul Cami Lux Beauty!
Flavia Petrescu
Flavia Petrescu4 ani în urmă
Un salon de infrumusetare de nota 10! O echipa de profesionisti, aparatură de ultimă generație si produse de cea mai buna calitate. Recomand cu incredere acest salon!
Dumitru Ana-Maria
Dumitru Ana-Maria4 ani în urmă
Un salon de infrumusetare care desi ofera servicii de lux are preturi decente. Aici veti intalnii o echipa de profesionisti care folosesc doar produse premium la preturi foarte ok. Recomand cu incredere. Preturile si serviciile sunt afisate pe site si aproape mereu au cate o oferta noua pentru fiecare serviciu. Mergeti cu incredere!
Ana Ursache
Ana Ursache4 ani în urmă
Astea sunt oribile
Corneliu Toma
Corneliu Toma4 ani în urmă
O echipa de profesionisti. Pe site ul lor găsiți cele mai bune preturi si cele mai complete servicii: Makeup, Coafor, Cosmetică si multe altele. Recomand acest salon de infrumusetare. Se află în prosper zona 13 septembrie sector 5.
Mihaela Rizan
Mihaela Rizan2 ani în urmă
Am postat in urma cu doi ani, experienta traumatizanta prin care am trecut in acest salon, dar vad ca s-au facut demersuri sa nu mai apara acel comentariu negativ.
Chiar daca pentru unii, doi ani este o perioada lunga de timp, pentru mine nu este, mai ales ca si acum port urmele mutilarii prin care am trecut in acest salon. Nu are sens sa comentez mai mult, dar va las sa vedeti pozele si sa va imaginati chinul prin care am trecut pentru ca am avut naivitatea sa ma las pe mana unei neprofesioniste....
Locații recomandate