/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon El Studio Lujerului

Bulevardul Iuliu Maniu 55, București 061079, România

Salon El Studio Lujerului
Salon de infrumusetare
4.2
638 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2MJ+HX București, România
+40 21 430 8340
el-studio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–15
Scrie o recenzie
Luminita304 zile în urmă
Sunt foarte multumita! Am fost o singura data si cu siguranta o sa revin! Multumiri doamnei(sau domnisoarei de la casierie) pentru intelegere si ajutor si bineinteles ii multumesc lui Mariam! Data viitoare tot la ea vreau sa ma tund pentru ca a fost extrem de politicoasa si pentru ca m-a tuns asa cum mi-am dorit! Recomand!
Panaite Andreea
Panaite Andreea2 ani în urmă
E primul loc in care sunt multumita de manichiura semi. Alina e foarte perfectionista si atenta la detalii. Intotdeauna manichiura a rezistat pana la sedinta de intretinere.
Elena Dan
Elena Dan2 ani în urmă
Bună ziua .
În data de 29.12.2021 am avut o programare la tuns la dv. Am întrebat cât costă si mi s-a spus 42 lei de către casieră. (nu m-a întrebat cum vreau sa ma tund ,am văzut că aveau si un alt tarif la par scurt) .Cand m-am asezat pe scaun mi-a recomandat d-na spălare ,am acceptat .I-am spus cum vreau să mă tundă si i-am explicat .Când am văzut că nu mă tunde cum îi cer ,i-am mai repetat o dată, atunci d- na s-a cam supărat si mi-a zis să o las să mă tundă cum știe .Am acceptat ,să văd ce iese . M-a tuns cum a vrut ea ,nu cum am cerut eu ,foarte scurt ,cum i-a fost mai usor . I-am spus ca vreau cu perciuni si decupat la urechi ,dar nici de data asta nu a inteles .Eu stiu când mergi la frizer ,tu îi spui cum să te tundă, nu cum îi este lui mai usor .Când i-am mai repetat , s-a enervat si în sfârșit a început să mă tundă dar cu o răutate si nervi de care nu trebuie să dea dovadă în timpul serviciului ,nu stiu dacă vă dați seama ce a iesit sub influienta nervilor . După aceea foarte supărată mi-a zis ca mai are ceva ,ce eu nu i-am cerut .A luat un feon ,a dat de două ,trei ori prin par ,fără să mă întrebe ceva, a tăiat un bon l-a dat casierei si a dispărut fără sa-mi explice ceva ,cât am de platit si de ce costa atâta (95,5).
).
Eu conside r că era de datoria ei sa-mi explice cat costă fiecare operațiune .
Consider ca s-a răzbunat si mi-a băgat la plata si coafat .
Când am auzit cât costă, am plătit, dar după aceea mi-am dat seama că am gresit ,trebuia sa-i cer explicatii ,de ce atâta .
Nu recomand să vă tundeti la Georgiana !
Concluzia mea este că pe cine nu cunoaste taxează cum vrea .
Aura Elena
Aura Elena2 ani în urmă
Am fost doar la manichiura, la domnisoara Alina care este o profesionista, o recomand pentru oja semi (rezista foarte mult chiar si pe unghii foarte subtiri). Am venit sa vad cum e acum 2 luni si am devenit clienta ei fidela.
Nicoleta Constantinescu
Nicoleta Constantinescu2 ani în urmă
Am fost la acest salon de două ori, pentru servicii diferite. De fiecare dată, experiența a fost negativă.
1. Spălat, tuns și coafat: scalpul mi-a fost efectiv zgâriat în timpul spălării. Tunsul a fost ok. În schimb, în timpul uscării, doamna era ocupată să vorbească cu colegele sale și, prin urmare, mi-a ars scalpul cu uscătorul. Clar nu voi reveni pentru aceste servicii
2. Manichiură și pedichiură: doamna care s-a ocupat de mine se plângea constant că e obosită și că nu a avut pauză de masă. Pot înțelege acest aspect, însă aveam programare de ceva timp. Chiar aș fi acceptat și o reprogramare, doar să mă asigur că serviciile sunt de calitate. Doamna se grăbea, programarea fiind la final de program. Am petrecut în jur de o oră jumate și am plecat cu unghiile uscate incomplet, iar când am ajuns acasă a trebuit să le curăț din nou și să le refac. În plus, ojele păreau foarte vechi. M-au deranjat foarte mult aceste aspecte, mai ales că a doua zi aveam un eveniment important și nu îmi permitea timpul să refac tot ce trebuia finalizat la salon. Prețul a fost mare pentru ce au oferit. Menționez că nu am ținut neapărat să am programarea la finalul zilei, ci am ales un loc disponibil, comunicat de către doamnele de la recepție. Nu mi-am imaginat că voi pleca cu banii luați și cu unghiile nefăcute.
După două experiențe neplăcute, nu sunt curioasă să încerc și alte servicii.
Sorina
Sorina2 ani în urmă
Am veniți aici datorita Ancuței Vișa. Am dat peste o manichiurista care s-a mișcat foarte repede, a avut rabdare cu mine și mi-a facut intocmai modelup dorit. Tot personalul este foarte amabil iar salaonul este unul cu servicii si produse de standarde inalte.
Carina Deak
Carina Deak2 ani în urmă
Apelez la serviciile lor de manichiură și cosmetică de 5 ani și sunt foarte mulțumită! La manichiură cel puțin, de când am venit prima dată și până în prezent, am rămas fidelă aceleași fete extraordinare care are mare grijă ca unghiile mele să arate impecabil. Tot personalul cu care am interacționat a fost foarte amabil de fiecare dată, programările au fost respectate (în cazuri excepționale se așteaptă max 10 min) și apreciez foarte mult că îți trimit reminder cu o zi înainte pe WhatsApp - foarte practic!
Stefan Pogonaru
Stefan Pogonaru2 ani în urmă
Dupa ce am asteptat 30 de minue de la ora la care m-am programat, cand a ajuns randul meu mi-a spus ca nu ma tunde pentru ca am parul cifulit, in conditiile in care m-am spalat pe par cu o seara inainte. Probabil trebuia sa-mi fac si freza. Am cerut sa fiu tuns cu 1 si 2 pierdut
Cristina Zapuc
Cristina Zapuc2 ani în urmă
Muncitoare, ambitioasa si cu mult bun simt si tact, Georgiana este alaturi de clinti in fiecare interactiune!! Multumim @Georgi pentru fiecare experienta extrem de placuta!
Locații recomandate