/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Artist Salon Academy Cursuri Coafor

A, Bulevardul Iancu de Hunedoara 42, București, România

Artist Salon Academy Cursuri Coafor
Salon de infrumusetare
4.7
347 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33V+2H București, România
+40 736 841 421
artistsalonacademy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Artist Salon Academy Cursuri Coafor
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dancu Bogdan-Andrei
Dancu Bogdan-Andrei1 an în urmă
DE EVITAT..Copiii astia habar n-au sa tunda.Este icredibil cum un salon care taxeaza 120 lei un tuns,fara bacsis,poate sa ofere o calitate atat de proasta.Nici daca ma duceam la frizeri de cartier,pe 15 lei tunsu,nu imi distrugeau forma in halu asta.Cum sa tunzi tot bretonu la aceeasi lungime cand freza e cu paru intr-o parte?!cum dracu se mai aseaza parul?!degrade-ul o sa vina exact invers.nici nu-ti trebuie curs pt asa ceva,e logic.DEZASTRU
Marta Stan
Marta Stan1 an în urmă
Prima data cand am fost si nu mi-a placut ce a iesit din tunsoare, am zis ca e greseala, a doua ca e greseala, dar a treia oara cand am fost si cand "stilistul" a taiat cu 3 cm mai mult, in partea din fata, pe un par ondulat.....este clar incompetenta.... Aveti grija la ce poze aratati ca model.... finalul va fi cu totul altul! Imi pare rau ca este doar reclama de acest salon!
Jane Avril
Jane Avril1 an în urmă
Spatiu f aglomerat si stramt. Rezultate mediocre (tuns și vopsit), pe care le poți obține în orice coafor de cartier la jumătate de preț.
Ioan Mitu
Ioan Mitu1 an în urmă
Membri ai acestei instituții sunt pur și simplu excepționali! Abia aștept sa revin!
Monalisa Oprea
Monalisa Oprea1 an în urmă
Sunt total neprofesionisti! Am facut programare telefonica inainte mentionandu-le ora si tot am fost intrebata daca nu pot ajunge mai devreme (daca nu puteau lua programarea, profesionist era sa spuna). La programare am sunat inainte cu 10 min de programare, sa anunt ca voi intarzia 15 min. Mi s-a raspuns ca Meda (cea la care m-am programat) mai are o clienta in paralel si o sa fie dificil cu intarzierea (15 min). Cum se pot intampla asemenea lucruri (2 cliente simultan) la asemenea preturi? Adica preturile sunt pe masura, astfel incat asteptarea serviciilor sa fie la fel. Cu 5 min inainte sa ajung m-au anuntat ca nu ma mai poate vopsi Meda si ca reprogramam. Problema era ca nu putea face fata oricum nu intarzierea mea de 15 min. Am fost si inainte aici si nu am fost 100% multumita oricum. Nu recomand serviciile lor!
Claudia Oncescu
Claudia Oncescu1 an în urmă
Update: Am fost vopsita pana la urma, dar tot a trebuit sa mai dau 170 lei :)
Paguba de 870 lei pentru un vopsit cu mulți nervi.

Nu este prima oară când merg aici, însă de data asta am rămas socata de rezultat. Nu am mai putut spune nimic când m am văzut, doar am plecat.
Sunt portocaliu-galbena in cap si de câteva zile nu am ieșit din casa.
Mi s a spus sa vin sa îmi dea un nuanțator dacă nu îmi place, dar evident contra cost. Ceea ce nu mi se pare normal!!
Culoarea nu este cea pe care o doream si rădăcina este mai deschisă decât restul parului.
La lumina de afara se vede clar diferența plus niște suvițe blonde. Pentru ca m a decolorat!
Am sunat sa ma programez pentru nuanțator, dar mi s a spus ca se poate de-abia peste 1 săptămâna! Cum este posibil așa ceva?
Și eu ce ar trebui sa fac 1 săptămâna? Deja stau închisă in casa de câteva zile!
Cum puteți trata problema in felul asta? Cu nepăsare maxima! De la recepție mi se spune ca nu are ce sa mi facă, iar Roxana, cea care m a vopsit, spune sa plătesc nuantatorul. După ce am dat 700 de lei sa plec din salon plângând!!!! Nu 100. Nu 200. Ci 700! Și apoi tot eu trebuie sa plătesc nuantatorul pentru ca culoarea e cacanie in dungi!
Va bateți joc de oameni și prezentați salonul ca fiind unul dintre cele mai bune, dar comportamentul fata de clienți este groaznic!
Dacă problema mea nu va fi rezolvată, voi merge mai departe către protecția consumatorului!
Catalina V
Catalina V2 ani în urmă
Am cerut șuvițe consultantul a zis că e mai bine pierdute. Rezultat: am zis la sfârșit că-mi place ca să plec o dată acasă după 4 ore de stat pe scaun. Mai avusesem șuvițe, tocmai că nu ereau pierdute îmi plăcea. Acum arăt ca o țigancă cu jumătate păr crescut și jumătate culoarea naturală.
Amira Jawwash
Amira Jawwash2 ani în urmă
M-am tuns la unul din “ăi mai buni” de-ai lor...avea un chef domnul ca m-a tuns in 7-8 min, eu având par lung. Am ieșit de acolo fix cum am intrat, dar cu vreo 200 de lei mai puțin.
Mai mult a durat spălatul pe cap (care este obligatoriu la ei).
Salonul asta e un fel de “pomul laudat”. Nu recomand!
Locații recomandate