/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon infrumusetare Dorobanti Sungate Solarium Studio

Strada Tudor Vianu 7, București 011635, România

Salon infrumusetare Dorobanti Sungate Solarium Studio
Salon de infrumusetare
3.9
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34W+XV București, România
+40 734 622 444
sungatesolarium.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Camelia Ghita
Camelia Ghita2 ani în urmă
Am fost prima clienta pentru tratamentul cu botox și pot spune ca au experientat pe parul meu și pe banii mei (un preț extrem de mare) un produs nou care promitea multe. Am plecat satisfăcută de aspectul parului și în maxim o săptămână jumătate parul meu era un dezastru. Despicat la vârfuri, ușor "expandat " și foarte rebel. Ceea ce m a surprins într un mod neplăcut este ca atunci când m am plâns, nimeni nu mi a mai răspuns la întrebări. Preturi exagerate, servicii joase!
Nu recomand!
Alina Camelia
Alina Camelia2 ani în urmă
Super profesionalism, merg la fete in salon de peste 5ani si niciodata nu am plecat nemultumita, extesiile sunt de o calitate superioara!!!
Marcela Garabagiu
Marcela Garabagiu2 ani în urmă
Cel mai tare salon , un profesionalism rar întâlnit ! Extensii de cea mai buna calitate , personal bine instruit . Tratamentele faciale efectuate cu cea mai buna aparatura !
Ioan Tincoca
Ioan Tincoca2 ani în urmă
Salon de înfrumusețare, coafor pe Dorobanți. 5 stele fara ezitare!
Raluca Bruchental
Raluca Bruchental3 ani în urmă
Servicii super cu oameni de calitate si foarte gentili in orice situatie! Recomand cu incredere! ❣
Duzledx OkiOm
Duzledx OkiOm4 ani în urmă
Nu ii intereseaza sa aibe grija de parul clientelor, mie trebuia sa imi faca doar radacinile aveam deja parul alb, am si cerut cea mai buna fata care sa se priceapa si am specificat de N ori ca nu vreau nimic pe lungime(vopsea), mi a decolorat radacina de doua ori dupa care mi a spalat parul in decolorant, mi a dat fail cu radacina ea iesind galbena dupa care mi a pus vopsea in tot capul, mi a distrus parul efectiv, eu avand grija de el (folosind toata gama moroccanoil, nu placa, etc ajungand sa am lungime si desime), nu au experienta deloc, zero! am ramas cu 3 fire de par si scurt si rupt.. toata grija mea de ani a stricat o o tuta! Nu recomand!
Catalin Scripcariu
Catalin Scripcariu4 ani în urmă
Și-au bătut joc de podoaba capilară și acum sora mea trebuie sa recurgă la diferite metode pentru a putea iesi din casa. Parul ei a fost ars iar acum arată ca și când a fost la un salon de doi bani! In afara de fotoliile baroc, nu prea v-as recomanda!
Elena Andromache
Elena Andromache2 ani în urmă
Extensiile sunt de o calitate foarte proasta,am mai mult de 3 pachete in cap,nici macar 10 din ele nu sunt bune,discuta prea mult pe tema extensiilor,mai exact vor sa te faca sa crezi ca este vina ta ca extensiile sunt asa,nu vor sa recunoasca ca este par fals si sa le inlocuiasca cum ar fi normal,plus ca dupa ce le coafezi rezista 30 de minute dupa care se umfla si se incurca foarte tare.Eu voi merge cu bonurile la OPC,cu parul sa il vada si ei acolo,in tribunal oriunde,nu este normal sa platesti 7000 lei sau mai mult si sa fi bataie de joc.Fetelor sunt sigura ca multe ati avut probleme cu parul,nu stati asa,mergeti la protectia consumatorului ca nu este normal sa fim prostite asa pe fata 🤬
Locații recomandate