/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Sauvage

Șoseaua Mihai Bravu 290, București 030318, România

Salon Sauvage
Salon de infrumusetare
4.3
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HQ+76 București, România
+40 21 321 2770
sauvagesalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
GIM Bandr
GIM Bandr2 ani în urmă
Un salon cu personal de si pe stil vechi: mai exact stil Igiena.Cu bunele si raul acelor saloane din anii 80-90.Saracacios, nu foarte curat, customer care zero barat. Niste tantici ciufulite, care te trateaza de parca iti fac favoruri sau de parca le deranjezi.La cosmetica si epilat sunt niste fete mai ok, dar pretul e destul de piperat pentru nivelul saracacios al salonului.
Marian Bica
Marian Bica4 ani în urmă
Perfect. Pentru mine.
De 14 ani de cand m-am mutat in zona, doar acolo ma tund. Indiferent la care frizerita. Toate sunt foarte bune meseriase si amabile.
Alex Victor
Alex Victor4 ani în urmă
Depinde ce frizerita prinzi, in genere sunt ok dar ultima oara am avut una mai batrana care m a tuns cum a stiut ea. Nimic special, pret mediu calitate medie.
Carmen Ionescu
Carmen Ionescu5 ani în urmă
Atmosferă plăcută, discretă. Angajate pricepute din fosta Igiena, față de saloanele private care au apărut ca ciupercile după ploaie, cu tinerele lipsite de experiență și unde se practică prețuri destul de ridicate.
Mihai Paun
Mihai Paun2 ani în urmă
Au crescut pretul unui tuns simplu de la 17.5lei la 40 lei! Pe bune?
Lora Maya
Lora Maya2 ani în urmă
Pe mine m a tuns o tanti, Aura. Intamplarea nefericita care m a dus la acest salon, a fost ca nu era disponibila coafeza mea. Pot sa spun ca mi a taiat foarte mult din par si mi l a ciopartit. M a tuns foarte prost si neuniform, cu toate ca i am spus sa nu ia din lungime. Acum am, literalmente, un moț de vreo 3 cm, care sta ridicat in varful capului....pentru urmatorul an cel putin.
Iorga nicolae
Iorga nicolae2 ani în urmă
Un salon corect,se pune pret pe situatia impusa,am venit pentru a doua oara,am nimerit la aceiasi frizerita,din auzite se cheama gina,calma profesionista!am sa ma reantorc cu placere!
Adrian Toma
Adrian Toma2 ani în urmă
Foarte bine. Recomand. NE tundem și eu și copiii de 10.ani acolo
Locații recomandate