/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Patio

Băneasa Shopping City, aripa Carrefour Feeria, Șoseaua București-Ploiești nr. 44A, București 013696, România

Patio
Salon de infrumusetare
3.6
86 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G36P+6M București, România
+40 729 990 405
patiostudio.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Patio
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Valii Geoo
Valii Geoo190 zile în urmă
Am fost acolo cu o poză in care persoana respectivă avea doar un breton si am rugat o pe frizeriță să îmi facă bretonul respectiv și să imi taie din vârfuri astfel încât să fie tuns pe drept ceea ce a urmat a fost de adeptul horror pentr ca frizerita mi-a tuns din crestetul capului iar coafura făcută de ei una obzecistă adica total opusul a ceea ce am certu amincercat sa fac reclamatie la o.p.c însă din păcate a trebuit sa intervin la un alt salon să pot sa remediez tunsoarea,obliga clienți sa dea stelute pe gool
Alex Putinei
Alex Putinei190 zile în urmă
Un lucru stiu sigur ca n am sa mai revin aici niciodată, am fost cu o poza și am primit cu totul și cu totul altceva! Consider ca ma tundeam mult mai bine acasă decât aici de fapt chiar m am tuns mai bine decât ei, nu se poate sa neneorocesti un om in halul asta! E ceva strigător la cer nu recomand absolut nimănui locul asta.
Mariana Putinei
Mariana Putinei190 zile în urmă
M au obligat să le dau o recenzie buna .... Calitatea este sub nivelul mediocru
Ana Ema A
Ana Ema A1 an în urmă
Manichiura nu tine. Am încercat si clasica si semipermanenta de câteva ori... Din păcate cred ca produsele sunt de vina.
Mihaela Dragomir
Mihaela Dragomir2 ani în urmă
Mi-am facut parul la Ileana, aleasa dupa recomandari primite. Pe langa faptul ca m-a tuns asa cum vroiam, a intretinut si o conversatie f misto 😁 Salonul are muzica chill, f curat, atmosfera e f placuta. Voi reveni cu siguranta
Learn EnglishAR
Learn EnglishAR2 ani în urmă
Este prima oara cand scriu un review dar acum cred ca este foarte necesar. Astazi, in ajunul Craciunului, am fost la salon ( aveam programare de cateva zile) Am explicat ca vreau suvite sau balayage si i-am aratat poze. Dupa 4h45 de vopsea, decolorant, folii si nuantator am iesit ca in poza a treia. Nu am inteles la ce a servit sa stau 2 ore si jumatate cu decolorantul daca am iesit asa ( eu sunt saten deschis natural si cu cateva fire albe)
Factura la final?!? 1260 Ron :(
Intrebarea este.....pentru ce?
Mihaella Grosu
Mihaella Grosu2 ani în urmă
Nu am lasat in viata mea review negativ undeva si nici aici nu voiam, dar am hotarat sa scriu totusi pentru a ajunge mesajul meu la administratie.
Mi-am facut manichiura semipermanenta lunea trecuta la 18:00. Mi s-a zis sa achit 120 de lei, pe cand pretul acesteia pe site este de 60!!!! de lei. Am vazut dupa, din pacate. Si pe langa toate astea, nici macar nu mi s-a eliberat un bon! De manichiura nici nu mai zic. A trecut o saptamana si arata de parca as fi stat cu ele vreo luna. A inceput sa se strice dupa prima zi.
Sper ca mesajul meu sa ajunga la cine trebuie si sa luati masuri! Fata de la receptie care cere pretul dublu si nu elibereaza bon clar nu are ce cauta acolo. Manichiurista care nu poate face un semi la fel.
Ionela Ionela
Ionela Ionela2 ani în urmă
Au personal bolnav de COVID 19 si nu anunta clientii care au fost in contact direct cu angajatii respectivi!!!!! Am aflat intamplator de coafeza ca este bolnava, este inadmisibil!!!!! Sa va fie rusine!!!!
Locații recomandate