/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon AFRODITA

Șoseaua Pantelimon 86, București 021637, România

Salon AFRODITA
Salon de infrumusetare
4.5
112 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VQ+QP București, România
+40 31 421 2956
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–12
Scrie o recenzie
Mihaela cristina Baleanu
Mihaela cristina Baleanu4 ani în urmă
Centru de infrumusetare fără mari pretenții. Amenajat într-un apartament de 2 camere la parterul blocului, cu o vechime de cca 20 de ani ,nu este foarte modern.Personalul este amabil si drăguț. Trebuie facuta programare prealabilă.Preturi usor mari pentru calitatea serviciilor- un tuns damă si uscat la perie -70 ron, pedichiură clasică 30 ron
Elena Mihaela
Elena Mihaela4 ani în urmă
Un salon cochet, cu personal calificat, unde se folosesc cele mai noi produse (de calitate). Vopsit si coafat garantat, asigurat de profesionisti. Mergeti cu multa incredere.
Irina Cira
Irina Cira4 ani în urmă
Cea mai tare echipa! Vin doar pentru ele, din partea cealalta a orasului, pentru ca imi sunt dragi si pentru ca suntem prietene, de 13 ani incoace.
Adelina Sandu
Adelina Sandu4 ani în urmă
Recomand Cosmetica, Maria este minunata, cine doreste sprancene ca vedetele sa se lase pe mana ei :)
Stefania Vintila
Stefania Vintila5 ani în urmă
Nu au multe servicii disponibile ca intr- un salon mare, dar femeile care lucreaza aici sunt profesioniste, rezultate excelente chiar si pentru gusturi pretentioase
Mihaela Voicu
Mihaela Voicu5 ani în urmă
Sunt o clienta fidela, de 10 ani. Salon profesionist, lucratori talentati si placuti, am fidelizat si alte prietene, recomand cu caldura.
Bianca Encuta
Bianca Encuta2 ani în urmă
Later update: Aleg sa modific acest review, încercând sa-mi pastrez obiectivitatea. In continuare consider ca salonul este unul curat, serviciile sunt calitative, însă revenind in acest salon, am sesizat un lucru care m-a dezamăgit și asupra căruia doresc sa revin. Consider ca acest review ar putea face viitorii potențiali clienți sa fie mai atenți, deoarece, la rândul meu încerc sa iau in considerare părerile altor clienți când aleg un produs sau un serviciu. Am găsit acest salon pe internet, unde am discutat chiar cu patroana. Am întrebat-o dacă poate lucra cu produsele mele și a fost de acord. Motiv pentru care am făcut o programare. La final mi s-a cerut o alta suma, însă nu a asta a fost problema, fiindcă mi-am dat singura seama ca a folosit produse pe care eu nu le cumpărasem, am cerut și un tuns; o masca de par... deci prețul final a reflectat, in opinia mea, munca depusă.
Ieri merg din nou la același salon, vrând sa-mi fac rădăcinile. Și nimic mai mult. Tot ce am cerut, a fost practic un decolorat de rădăcina și un vopsit. De aceasta data, am avut toate produsele necesare, nu am mai avut masca de par, n-am mai fost tunsa. Prețul final? Fix același ca data trecută. In condițiile in care nu ati folosit alte produse, nu ati folosit masca tratament ca data trecută, nu m-ati tuns, ca data trecută. O sa ma opresc aici, și n-o sa intru in alte detalii. Personal, sunt dezamagita. Era un salon care promitea multe, dar nu ma așteptam sa fiu luată de proasta. O sa caut un alt salon și o sa fiu mai atenta data viitoare. Sfătuiesc noii clienți sa ceara atât un preț estimativ, sa încerce sa fie obiectivi și nu in ultimul rând, cereți bon! Nimănui nu-i place sa fie prostit! ;) nu folosesc târgurile puse la dispoziție, pentru ca repet, sunt servicii calitative, însă sunt profund dezamagita de felul in care doamna a abordat situația. Urat! ;)

Un personal foarte drăguț, care te face sa te simți ca între prieteni. Rezultate frumoase intr-un timp rezonabil. Raport calitate-preț peste așteptări. Cu siguranța o sa revin!
Alina Nichita
Alina Nichita2 ani în urmă
Servicii de calitate si oameni profesionali,merg la Afrodita de foarte multi ani!!!
Recomand tuturor!
Locații recomandate