/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Balayage Salon Jovial Unirii

Strada Sfânta Vineri 25, București 030167, România

Balayage Salon Jovial Unirii
Salon de infrumusetare
4.3
210 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4H5+P8 București, România
+40 748 149 599
jovialsalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emilia G
Emilia G2 ani în urmă
Servicii premium, intim, ultra-central, curat, profesional🌟🌟🌟🌟🌟.
Un balayage de exceptie, executat in 4 ore (timp record dar munca migaloasa) de catre Edy. Atent, grijuliu si profesionist asculta cerintele si propune solutii astfel incat parul sa arate superb dar sa fie ingrijit si sa ramana sanatos. Se folosesc doar produse de calitate si cel mai important, exista transparenta in comunicarea pretului final (raport calitate-pret excelent, nu am intalnit asa ceva la alt salon, mai ales la cele care fac parte din faimoasele lanturi, de care ne-am saturat🥵, unde preturile se fac “dupa ochi” sau “in spatele receptiei”).
Tot personalul a fost foarte amabil, m-am simtit minunat in tot timpul petrecut in salon Jovial.
Voi reveni cu siguranta, si voi incerca toate procedurile pe care le pun la dispozitie.
PS: Ladies, cele care lasa recenzii negative ar trebui sa inceteze cu circul. Orice nemultumire este atent remediata chiar de catre managera salonului, la care se gaseste mereu intelegere (desi nu dansa ar trebui sa isi asume “toanele” doamnelor care au cerinte exagerate, fara sa aiba cunostinta in domeniu, dar au impresia ca sunt mai pricepute ca un hairdresser cu experienta).
PS2: FELICITARI! 🌟🌟🌟🌟🌟
Mihai Draghici
Mihai Draghici2 ani în urmă
sotia a plans 3 zile de calitatea slaba a serviciilor prestate avand in vedere suma platita! dau aceasta nota in speranta ca altele vor deschide ochii si nu se mai lasa inselati de asemenea "artisti" indreptand compania spre faliment!
Ioana Avram
Ioana Avram2 ani în urmă
Un salon în care ești tratat regește, te simți ca în familie în timp ce echipa de profesioniști încearcă sa înțeleagă ce anume îți dorești (tu neștiind sa explici concret - cazul meu ) si realizează exact ceea ce ai gândit tu.
Pe mine m-au câștigat de clienta.
Jane Fnulnu
Jane Fnulnu2 ani în urmă
O experienta ingrozitoare. Am cerut o decolorare de rădăcina si m-am ales cu arsuri de gradul 3. La întrarea in salon mi-am dar acordul (prin semnatura) pentru o procedura simpla de decolorare cu olaplex - lucru pe care nu l-am mai facut niciodata (locuiesc in strainatate). Asta ar fi trebuit sa fie momentul in care ar fii trebuit sa ma sperii, dar am trecut peste, si de-a lungul procedurii desii am protestat si le-am zis proprietarei si celui care m-a vopsit ca ma ustura tare, mi-au zis ca e normal. Ma vopsesc la fel de 15 ani si nu mi s-a mai intamplat niciodata asta. Cand am ajuns acasa, am observat ca aveam coaja si rana deschisa si-mi cadeau smocuri de par. Cand i-am sunat sa le zic, mi-au spus ca semnasem deja si ca se mai intampla.

Per total salonul arata bine, dar nu e echipat corespunzator. Pe langa asta apa de la robinet era rece (mi-au zis ca se mai termina apa din cand in cand) - lucru la care nu te astepti la cat costa totul, si mi-au patat hainele fara sa le pese - pt ca ca folosesc servetele practic in loc de prosoape. Am observat ca eram complet decolorata pe spate cand am ajuns acasa - nici macar nu mi-au spus si nu si-au asumat greseala. In acelasi timp cu mine a mai fost o persoana care a inceput sa protesteze ca Balayage-ul i-a ars parul, si s-au purtat foarte urat cu ea. Stati departe daca vreti sa va vopsiti sau sa va decolorati parul - nu stiu ce produse folosesc dar nu e normal sa se intample asta, si sunt mai multi oameni care se plang de asta.
Denisa Dimitriu
Denisa Dimitriu2 ani în urmă
Ireproșabil! Este primul salon de la care plec cu adevăr mulțumită. Voiam suvite, dar mi s-a recomandat depigmentare organica deoarece riscam sa îmi ard parul fiind deja deteriorat și vopsit de mai multe ori. Cea mai buna alegere, culoarea obținută exact pe placul meu. Am apreciat faptul ca m-a sfătuit in beneficiul parului meu și nu a făcut cum doream când am ajuns. Un salon cum rar găsești!💜 felicitări!
Adina tita
Adina tita2 ani în urmă
dupa ce ca in loc de ciocolatiu cu suvite mi a iesit rosu ,nici vopseaua pe par nu tine probabil ca este foarte ieftina(am platit 400 de lei fara decolorare)la fiecare spalare iese vopseaua.....revin ,dupa 5 spalari aproape ca am parul la fel ca inainte sa ma vopseasca :)))))salonul asta e de doamne fereste
Maria Vasilescu
Maria Vasilescu2 ani în urmă
poza vorbeste de la sine. Amenintari, injurii si altele daca te plangi! Figuri in cap! Eu nu mai calc pe aici si recomand si restul cititorilor sa faca la fel! Dai o gramanada de bani pentru un serviciu mizerabil!
BACIU ALEXANDRA
BACIU ALEXANDRA2 ani în urmă
Am fost acum 2 săptămâni, cu parul blond decolorat și cu rădăcinile crescute și am cerut prelungirea culorii mele naturale înspre zona blonda, ca in momentul in care va creste acesta sa arate mai mult spre un balayage, decât un blond complet, ce avusesem pana acum. Am lăsat sa treacă ceva timp pana sa scriu un review, deoarece am vrut sa văd cu adevarat cum arata parul meu. Culoarea folosită pentru a prelungi rădăcinile mi s-a spus ca este de baza 7. Parul meu natural este 8-9. Bineînțeles ca se vede ca vopseaua folosită este mai deschisă decât rădăcina mea, și este o nuanta mai calda. O sa las o poza atașata, deoarece am cerut ca cele 2 fire din fata sa îmi fie lăsate așa, pentru ca blondul de acolo sa ajungă sa fie puțin mai ridicat decât in restul parului.
Salonul curat, personalul relativ ok, nici foarte prietenos dar nici foarte tăcut, însă ce m-a deranjat foarte mult a fost momentul când am fost dusa la scafa, pentru ca cel care m-a vopsit a vorbit continuu la telefon.
Nu stiu dacă voi repeta experiența.
Locații recomandate