/Bucuresti/Salon de infrumusetare

The Beauty Station

Strada Wilhelm Filderman 10A, București 030167, România

The Beauty Station
Salon de infrumusetare
4.8
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4G8+RX București, România
+40 787 461 681
beautystation.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Narciza nicoleta dumitriu
Narciza nicoleta dumitriu2 ani în urmă
Totul minunat! Felicitari,pt profesionalism si promptitudine!
Irina Pogorevici
Irina Pogorevici4 ani în urmă
Salon în spatele primului rand de blocuri, bd Unirii, zona Zepter. Mic și dragut. Au tot ce le trebuie și înțeleg ca sunt apreciați. De ce doar' înțeleg`? Am fost doar pentru mani. Curățare doar din pile dar bine făcută. Ojele bune și variate. Tânăra blonda foarte plăcuta. Voi merge din nou cu drag, sa vedem dacă se repeta experienta plăcută. Recomand
Georgiana-Mihaela Popescu
Georgiana-Mihaela Popescu4 ani în urmă
Servicii de calitate, personal amabil, drăguț, orientat pe client. Domnișoara de la manichiură - foarte talentată și drăguță.
Diana Gioara
Diana Gioara5 ani în urmă
Acest salon este o mică perlă ascunsă in centrul orașului! Am fost acolo acum 2 săptămâni pentru o corecție de culoare în urma unei experiențe nefericite la un salon de cartier. Fetele au fost minunate! Chiar și consultația de cu o zi înainte a fost o experiență plăcută în care toată echipa a analizat părul meu și împreună am discutat ce opțiuni avem. Deja de atunci am simțit că sunt pe mâini sigure și că rezultatul va fi unul bun.

Programarea în sine a decurs excelent. De mine s-a ocupat Mirela, cu mare grijă și delicatețe să nu mă tragă de păr, însă pe tot parcursul zilei toate fetele mi-au "trecut" prin păr și au supervizat tot procesul de decolorare și vopsire pas cu pas.

Pe lângă faptul că în salon ai parte de profesionalism, talent și pasiune, atmosfera este de asemenea una foarte prietenoasă, ai impresia că ești în vizită la niște prietene bune care îți dau un vibe foarte pozitiv.

Salonul este curat, cu un design interior modern chic, scaune confortabile (au ceea ce eu cred că este cel mai confortabil scaun/scafă pentru spălatul pe cap) și produse de calitate atât de folosit în salon cât și pentru întreținerea părului acasă.

Merită menționat că de curând salonul a adăugat în oferta sa și mani/pedi însă nu am avut timp să încerc aceste servicii încă.

Nu în ultimul rând, prețurile sunt foarte bune pentru nivelul serviciului oferit, în cazul meu totalul a fost mai mic decât mă așteptam pentru o corecție de culoare complicată și migăloasă.

Personal sunt extrem de fericită că după multe experiențe banale sau chiar nefericite la alte saloane, mi-am gasit în sfârșit "jumătatea" în ceea ce privește întreținerea părului!
Scutaru Cristina
Scutaru Cristina5 ani în urmă
Foarte bune servicii, personal amabil si bine pregatit profesional. Recomand cu toata increderea.
DD TV
DD TV2 ani în urmă
Ieri am foat să-mi tund părul la ei, dar a fost cea mai mare greșeală. Se vedea ca tipa aproape alerga cu mâinile în capul meu ca să scape mai repede. Totuși nu m-am gândit că o să-mi facă o porcărie în cap. E cel mai prost rezultat pe care l-am avut vreodată. Fetelor, daca vreți să va stricați parul de tot mergeți la ei. Tipa aia m-a tuns în ultimul hal. .
Elena Misaca
Elena Misaca2 ani în urmă
O echipă excelentă cu un super vibe!
Locație bună, în centrul orașului.
Maddalinaturcu
Maddalinaturcu2 ani în urmă
Recomand serviciile acestui salon! Sunt foarte receptivi la dorintele tale iar Adriana este cea mai tare!
Locații recomandate