/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Epil Specialist Bucuresti

Splaiul Unirii 76, București 040037, România

Epil Specialist Bucuresti
Salon de infrumusetare
5
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C6+54 București, România
+40 799 929 229
epilspecialist.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Marinescu
Raluca Marinescu2 ani în urmă
Personal specializat si profesionist. Sunt super incantata de rezultate. Am 3 sedinte efectuate si deja pot spune ca targetul a fost atins. Un alt beneficiu foarte important pentru mine, este ca nu este nevoie sa platesc un abonament de x sedinta, cum spuneam eu sunt dupa 3 sedinte de epilare definitiva si pot spune ca scopul a fost atins...am deja 6 saptamani decand nu imi mai creste DELOC par. Recomand cu incredere acest cabinet.
Adda Mihaescu
Adda Mihaescu2 ani în urmă
Am apucat sa fac abia 2 sedinte si deja nu imi mai creste parul pe picioare etc. Evident ca variaza de la om la om, dar rezultatele sunt exceptionale. Personalul foarte cald, iti creaza toate conditiile sa te simti confortabil si de igiena. Spatiul foarte de bun gust, recomand cu toata increderea! Profesionisti
Irina Trascu
Irina Trascu2 ani în urmă
Recomand cu drag serviciile lor, atmosfera este una foarte placuta, personalul profesionist, iar rezultatele laserului sunt minunate!
Giugiuc Nicole
Giugiuc Nicole2 ani în urmă
O experienta minunata! Foarte , foarte multumita de epilarea cu laser <3
Doamna Carmen este un specialist desavarsit care face sa para totul foarte usor, recomand
Pascal Simona
Pascal Simona2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Servicii de calitate, profesionalism si rezultate peste asteptari inca de la prima ședință! Multumesc doamnei Carmen pentru rabdarea si grija acordata!🙏
Recomand cu căldură tuturor persoanelor care vor cu adevărat o schimbare în viata lor și sunt pregatiti de rezultate pe masura.
Ene Ana Maria
Ene Ana Maria2 ani în urmă
Am avut rezultate excelente inca de la prima sedinta. Personalul este foarte amabil, iar Carmen este o profesionista desavarsita. Recomand cu incredere!
Todoran Bianca
Todoran Bianca2 ani în urmă
Mediul a fost foarte curat, impecabil tot. Doamna Carmen e o scumpa, a avut multa rabdare si o sa va faca sa va simtiti foarte comod. Recomand!!!
Neacsu Madalina
Neacsu Madalina2 ani în urmă
Epil Specialist are în spate o echipă cu foarte mult devotament pentru industria de beauty. Am întâlnit oameni profesioniști, care mi-au explicat foarte clar toate procedurile. Am avut multe întrebări și mi-au răspuns răbdători la toate :) aparatura și produsele folosite sunt de calitate, curățenie impecabilă în clinică și o atmosferă caldă. Cu siguranță a fost cea mai bună alegere pentru mine. Îi recomand cu mult drag!
Locații recomandate