/Bucuresti/Servicii de mutare

Mutare Sigura

Bloc M21, Strada Valea Argeșului 4, București 061935, România

Mutare Sigura
Servicii de mutare
4.6
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C289+HM București, România
+40 736 533 849
mutare-sigura.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dana Mihalescu
Dana Mihalescu2 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma pentru o relocare Bucuresti - Sibiu și serviciile au fost impecabile. Este o echipa extrem de profi, care s-a asigurat ca toate lucrurile ajung in aceeași stare la destinație. Au fost foarte prompți, disponibili, rapizi, atenți la detalii, au venit cu materiale pentru ambalat, am avut foarte multe lucruri, dar in scurt timp 4 persoane au golit tot apartamentul. Comunicarea a fost de asemenea foarte buna, am primit toate detaliile de la început, și am fost ținuta la curent constant cu statusul mutării. Ii recomand cu toată încrederea.
Ana Maria Andrei
Ana Maria Andrei2 ani în urmă
Profesionalism, promtitudine, seriozitate, rapiditate, atentie la detalii! Toate aceste calitati intalnite ma determina sa ii recomand cu mare caldura si pe viitor cu siguranta voi mai apela la serviciile lor.
Adrian florin Popescu
Adrian florin Popescu4 ani în urmă
Am mutat astazi 29.10.2018 cu ei ,trei corpuri din lemn masiv de nuc, de coborat de la etaj 3 si urcat la etaj 4,totul pe scari, foarte seriosi cu ora, impacheteaza in folie si in plastic cu bule geamurile sau ce este mai fragile. Recomand cu mare placere, sa lucrati cu ei ! Toate bune ,multumesc frumos
Sabina Stefan
Sabina Stefan5 ani în urmă
Am mutat in 2017 apartamentul si dupa ceva timp am si depozitat mobilierul firmei la care lucrez in depozitele lor,
excelente conditii de ,,storage'' ,preturile foarte bune si conditii asemanatoare cu ce am mai vazut in Anglia de a stoca mobila
si cutii.Dupa 3 luni de depozitare ei au realizat transportul si au montat mobilierul ,l-au asezat unde le-am spus.Recomand cu mare caldura atat la serviciile de mutare
cat si cele de depozitare. Arhitect Sabina Stefan
Luissa Mădălina Mihalache
Luissa Mădălina Mihalache6 ani în urmă
De curand am fost nevoita sa ma mut urgent. Am folosit serviciile acestei firmei si am ramas surprinsa de promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada. Toata lucrurile mele au fost protejate si mutate in siguranta. Recomand cu caldura serviciile acestei firme!!! Eu o sa apelez oricand, cu incredere!
Sorina sandu
Sorina sandu6 ani în urmă
Recomand cu incredere aceasta firma! Am apelat la sfarsitul lui 2016 la ei pt a-mi muta locuinta si am fost foarte multumita de serviciile oferite, totul realizandu-se foarte repede si eficient.Chiar sunt niste profesionisti si le multumesc foarte mult pt ajutor!!
Elena - Liliana Tanase
Elena - Liliana Tanase2 ani în urmă
Excelente servicii. Ireproșabile. Rapide, de calitate, super. Si eu sunt carcotasa șefa deci nu vorbesc in van. Sunt foarte buni. Multumesc acestei firme pentru mutarea perfecta.
Mihai Croitoru
Mihai Croitoru2 ani în urmă
Am mutat un dormitor in data de 06.07.2020. Echipa este foarta profesionista, atenta si rapida in demontarea si montarea mobilierului.
Locații recomandate