/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Baronesse Studio

Victoriei, Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 9, București 230015, România

Baronesse Studio
Salon de infrumusetare
4.5
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XJ+HQ București, România
+40 732 843 021
baronessestudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aglika Panova
Aglika Panova2 ani în urmă
Un salon micuț și discret, cu personal amabil și profesionalist. Recomand Oana la coafor și Roxana la mani/pedi. Se află în zona Piața Victoriei, lângă McDonald's de pe Buzești.
Stephania Cozma-Iosip
Stephania Cozma-Iosip2 ani în urmă
De mai bine de doi ani frecventez salonul pentru serviciile de manichiura si pedichiura in mod special, uneori si cosmetica. Sunt foarte multumita de servicii, atmosfera e mereu placuta si de fiecare data cand am avut nevoie de vreun serviciu s-a gasit un loc rapid si pentru mine. Roxana e migaloasa si lucreaza foarte bine in zona de manichiura/pedichiura, o recomand cu incredere!
Sorina dinu
Sorina dinu2 ani în urmă
Am beneficiat de servicii de coafura, cosmetica, mani & pedi ...
👍🏻Sunt receptive la toate solicitarile pe care le am...
Si mereu primesc bonus o stare de relaxare si buna dispozitie!
Recomand!👌
Sabina Miclea
Sabina Miclea3 ani în urmă
100 de stelute pentru Oana, care realizeaza cele mai frumoase si durabile waves din placa <3
Ana Maria V
Ana Maria V6 ani în urmă
Am rămas plăcut surprinsa atât de locația salonului, un loc curat și primitor, cât și de modul în care fetele lucrează. Atmosfera a fost plăcuta și mi a oferit prilejul de a mă relaxa. Recomand cu încredere serviciile de foarte buna calitate.❤
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu7 ani în urmă
Baronesse Studio Victoriei este un salon ok, având în vedere clădirea veche în care este amplasat, dar și prețurile destul de mici. Mie mi-a luat ceva timp să-l găsesc pentru că pe clădirea respectivă nu există niciun fel de afiș care să indice că ar exista vreun salon în acel loc. Intrarea se face pe o ușă neagră, dubioasă din fier. Toate acestea cred că sunt un minus pentru salon pentru că nu prea creează impresia de încredere. Însă, odată ce am intrat în acea clădire stranie, am fost întâmpinată de niște angajate foarte amabile, care mi-au oferit o cafea (lucru ce m-a surprins foarte plăcut). Apoi au trecut la treabă. Eu m-am tuns și mi-am făcut un balayage și a ieșit destul de bine având în vedere că balayaje-ul a fost făcut doar din vopsea. Per total sunt mulțumită de rezultate și cred că o să revin.
Daniela Popescu
Daniela Popescu2 ani în urmă
Nota 10 pentru Serviciile Profesionale de calitate, prestate de Doamna Eugenia - cosmeticiană în cadrul Salonului Baronesse Studio. Sunt foarte mulțumită atât de Pensat, cât și de Epilarea Igienică cu ceară de la cartuș și benzi de hârtie - pentru picioare și brațe, și de Epilarea cu ceară de unică folosință fierbinte-caldă - pentru zona facială, pentru cea de la axilă și din zonele intime, care NU se decantează și NU se refolosește după ce este îndepărtată manual, ci se aruncă, evitându-se astfel contaminarea recipientelor cu bacterii și viruși și prevenind îmbolnăvirile. Recomand!
Iulia Maria Logofatu
Iulia Maria Logofatu2 ani în urmă
Recomand cu drag. Atmosfera foarte placuta, produse profesionale. Tratamentele cosmetice sunt uimitoare, #inlovewith #LedLightTheraphy !
Locații recomandate