/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Dare Beauty Center

Bloc 113 Parter, Bulevardul Libertății 12, București 040129, România

Dare Beauty Center
Salon de infrumusetare
4.9
277 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3FR+JC București, România
+40 724 192 711
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adina1 an în urmă
Buna seara ! In urma cu puțin timp am fost și m am decolorat și vopsit , realizat balayage la Alex Ianculescu de la Dare Beauty Centre ! Regret ca am ales sa investesc bani in aceasta procedura si regret ca am colaborat cu salonul , si cu stilistul respectiv !
Nu sunt mulțumită de rezultatul final !
Țin sa Menționez ca prețul este unul exsagerat pentru serviciile mediocre pe care le am primit la Dare beauty centre ! Am optat pentru o schimbare de Look , un balayage și totuși am plecat dezamagita ! NU recomand acest salon , deoarece sunt cu siguranța multe alte saloane care îndeplinesc cerintele și dorințele clientelor la prețuri egale sau poate chiar mai mici ! Foarte dezamagita de rezultatul final , aveam din păcate prea multe așteptări , o pierdere de timp , bani și desigur energie !
Alex Ianculescu a fost ,, hair stylistul “ care s a ocupat de parul meu “ la final am plătit suma de 1.425 de lei ! Este mult prea scump acest salon si nu oferă servicii pe măsură ! Rezultate foarte mediocre pentru asemenea prețuri !
1.425 lei pentru 3 Șuvițe decolorate , Va rog din suflet nu irosiți banii dumneavoastră si timpul la Dare Beauty Centre . Nu merita

Georgiana Gleeson
Georgiana Gleeson2 ani în urmă
Faina tunsoarea si spatiul modern, insa 250 lei pentru un tuns, imi pare exagerat de scump. Nu exista lista de preturi afisata, nu stiu pentru ce am platit exact.
Alecsandra grigore
Alecsandra grigore2 ani în urmă
Am fost de cateva ori aici la Radu. De fiecare data am fost foarte multumita de rezultat, il recomand cu tot dragul.
Insa am facut greseala, avand nevoie urgent de un tuns si Radu fiind in concediu, sa ma programez la Vlad. Nu am cerut nimic complicat, doar sa imi tunda varfurile drept. Mi-a spus ca este foarte complicat ceea ce ii cer, insa a reusit sa il tunda drept. La sfarsit m-a intrebat daca nu vreau sa imi tunda suvitele din fata, ca si breton( breton e mult spus), suvitele din fata, aprox cm, le a tuns pana la barbie. A fost ok, insa i-am spus ca daca nu o sa ma obisnuiesc cu noua tunsoare( nu o sa reusesc sa il aranjez), ma intorc si ma tund din nou.
Nu am reusit sa il aranjez nici cum, astfel ca m-am programat din nou, tot la Vlad( greseala din nou). Se pare ca Vlad mereu are locuri disponibile.
Am ajuns, i-am spus ca nu am reusit sa ma obisnuiesc cu parul si ca vreau sa il fileze un pic, sa nu mai existe acea trecere brusca. A inceput sa fileze doar acel "breton lung" si i-am spus ca nu vreau doar bretonul filat ci sa faca o trecere mai subtila. Aici a inceput problema. A filat si a filat si a filat si a scurtat, incat acum am efectiv breton. Bretonul incepe de mai sus de jumatatea fetei, nu il pot prinde in coada, nu il pot ondula, nu ii pot face nimc altceva decat sa il prind in agrafe.
I am spus sa nu mai tunda din el pentru ca eu nu am cerut breton ! Mi-a zis, si citez " nu te pot lasa sa pleci de aici CAPRITA". Nu l-am mai lasat sa tunda nimic si am plecat.
Lena Nicolae
Lena Nicolae2 ani în urmă
Fără experiență, una am comandat alta a ieșit 👎Prețuri mari.
Ioana Gogulescu
Ioana Gogulescu3 ani în urmă
Personal super-calificat, amabil si zambitor! Mulțumesc
Militaru Loredana
Militaru Loredana2 ani în urmă
Am fost la salonul Dare Beauty Center și am avut parte de o experiență minunată.
Salonul este într-o zonă centrală din București unde lucrează numai persoane talentate și profi.
O recomand cu drag pe @HAIRBYKASIA (Casiana Ciobanu) care a făcut o adevărată artă cu părul meu.
Draga mea, ești minunată și sper să îți treacă pragul cât mai multe persoane dornice de o schimbare. Te recomand cu toată încrederea și plăcerea!
Mulțumesc frumos!
Bianca
Bianca2 ani în urmă
Procedura: balayage
Durata procedurii: 12 ore si 50 de minute de la 12.00 la 00:50
Pret: 1385 ron
Stylist: Darius Rustei
Iancu Rodica
Iancu Rodica2 ani în urmă
Recomand cu mare drag! Super profesionisti, echipa tanara si foarte prietenoasa! Mulțumesc Adi Voicu pentru cea mai frumoasă tunsoare si mai ales culoare!
Ecaterina Vintu
Ecaterina Vintu2 ani în urmă
Intotdeauna ies cu par de covor rosu de la ei!
Love this place!
Locații recomandate