/Bucuresti/Salon de infrumusetare

WOW Studio

Strada Cornișor 18, București 021194, România

WOW Studio
Salon de infrumusetare
4.6
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5F3+9G București, România
+40 767 473 955
wow-studio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–15
Scrie o recenzie
Geta Iliescu
Geta Iliescu2 ani în urmă
👍👍👍
Monica Neagu
Monica Neagu2 ani în urmă
Am fost cu o zi în urma sa îmi fac în persoană o programare pentru următoarea zi la un simplu tuns. Am fost întâmpinată de cine părea a fi patroana salonului, cu un mare dezgust pe față. Am cerut programarea care a fost trecuta într-un caiet mizer, în care mi-a fost trecute doar numarul de telefon și numele. Câteva ore mai târziu primesc un telefon de la un număr nesalvat în agenda, la care nu reușesc sa răspund, neavând telefonul la îndemână la acel moment. Numărul nu suna a doua oara, asa ca ma gandesc ca a fost o greșeală. Următoarea zi ma prezint la programare din timp și încerc sa stau de vorba cu cineva din staff-ul salonului. Ii explic domnișoarei ca am o programare la ora 1, aceasta apucă caietul mizer și se duce la hairstilist-ul care trebuia sa se ocupe de mine și îl anunta ca am venit, acesta fiind totuși ocupat cu o alta clienta. Se uite în caiet, se uita la mine și constata ca sunt clienta sunata cu o zi în urma care nu a răspuns la telefon. Îmi spune pe un ton dezinteresat ca din moment ce nu am răspuns la telefon pentru a confirma programarea, pe care o făcusem cu câteva ore înainte de apel, în persoana, mi-a anulat programarea. S-a oferit sa ma primească de abia la ora 5 după ce termina cu clientele din ziua respectiva.
Salonul era plin de persoane de etnie, nimeni nu purta masca, era gălăgie și se țipa peste tot zgomotul acela. Lipsa de profesionalism m-a convins sa nu revin.
Nu recomand wow studio persoanelor care vor sa fie tratate cu respect și bunăvoință.
Roxana Nistor
Roxana Nistor2 ani în urmă
Este salonul de cartier unde găsești toate serviciile de care ai nevoie,la preturi decente..
Unghii (orice fel și orice model)foarte frumos lucrate ...
Coafuri elegante sau extravagante... simple...exact ceea ce doriți primiți...
Acid hialuronic in buze super avantajos și super frumos...o formă a buzelor.. extraordinar de frumoasa!
Nota 10
Laura Cobeanu
Laura Cobeanu4 ani în urmă
TOTALA lipsa de profesionalism, despre mizerie la masa de lucru nici nu mai vorbesc. Se țipă dintr-o parte în cealaltă a salonului, se mănâncă în timp ce se lucrează, se iese la țigări imediat cum au câteva minute libere (în timpul programării). Nu se respecta ora programării și pe lângă asta, mai ești și luat la mișto și ies la țigară sub nasul tău, deși aștepți de ceva timp...
Gelul arde ca naiba, deși îmi pun gel pe unghii de peste 7 ani și am schimbat deja câteva manichiuriste nicăieri nu a ars gelul în halul ăla. Bon fiscal NU a existat niciodată. Sterilizarea Dumnezeu cu mila cum este făcută...cer o culoare, le e lene sa o caute, îmi baga pe gat alte culori, din bun simț trebuie sa accept, ca nu stau minute în șir sa negociez...gelul mi s-a desfăcut de pe câteva unghii la scurt timp după ce am fost la întreținere, în loc sa fie dat jos cel existent, a fost lăsat la fel și unghiile mi-au fost practic ciuntite pe sub gel cu o forfecuta. Nu am pomenit asa ceva niciodată. La sfârșit, mai da cu pila peste culoare și pe laterale se vede unghia ștearsă.

Am fost nevoita sa îmi schimb manichiurista o perioada de timp și din aceasta cauza am dat peste acest salon care inițial mi-a luat ochii cu pozele de pe Instagram..dar NU RECOMAND, depinde de standardele fiecăruia și cum își dorește sa fie tratat, plătești un serviciu ca să fie executat cu simt de răspundere!
De alte aspecte ale salonului, e inutil sa mai comentez!
Nicoleta Niculescu
Nicoleta Niculescu4 ani în urmă
Cel mai frumos și superb salon,alături de cele mai drăguțe fete!
Recomand cu drag! Servicii de calitate!
Te simți ca o regină înăuntru!😍
Badarau Badarau
Badarau Badarau4 ani în urmă
Minunat 😘fetele sunt toate profesioniste și super talentate in special Lory o fata super profi și talentată 😘
Georgeta Ciuca
Georgeta Ciuca5 ani în urmă
Super profesioniste, locul din care întotdeauna pleci mulțumită 😍😍😍
Andreea Lazăr
Andreea Lazăr5 ani în urmă
Nu folosesc decât serviciile de coafor, iar fata la care mă programez de fiecare dată e foarte atentă și meticuloasă. Mereu plec cu zâmbetul pe buze, mulțumesc și felicitări!
Locații recomandate