/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Biotiful - Atelier de frumusete nontoxica

Strada Barajul Argeș 41d, București 077190, România

Biotiful - Atelier de frumusete nontoxica
Salon de infrumusetare
4.5
490 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3JQ+G6 București, România
+40 754 575 195
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Maria Tifigiu
Ana Maria Tifigiu2 ani în urmă
Plec de fiecare data fericita de la acest salon. Recomand cu drag serviciile lor, produsele folosite si mai ales profesionalismul personalului. Il recomand pe Razvan, extrem de cald si de empatic, un foarte bun profesionist. Foarte frumoas echipa, foarte placuta atmosfera de la ei!
Anca Niculae
Anca Niculae2 ani în urmă
Dupa luni si luni, am curajul sa scriu despre cea mai proasta experienta în acest salon. Păcat ca nu am citit recenziile înainte...

Scriu acum, după 8 luni, pentru ca si acum am parul praf din cauza produselor minune ale salonului.

Dintr-un par lung, sa zicem 90% sănătos, am ajuns cu el scurt și ars din cauza "serviciilor non toxice".

Desi era un proces de un an, pentru ca, evident, din negru nu poți sa devii cu parul mai deschis din prima sedinta, dar cu toată încrederea și planul stabilit am zis sa facem pasul treptat. Treptate care a devenit eșec din prima;)

Pe voi poate nu va interesează când se intampla asta, dar unei fete sigur ii creați un disconfort psihic grav.

Nu obișnuiesc sa scriu recenzii, dar când ma uit la par, indiferent de tratamente și tuns la 2 luni, nu își revine. Poate în ani...

Felicitări pentru nimic!
Cristina Naudet
Cristina Naudet2 ani în urmă
Inca o firma pentru care notiunea de customer service este ceva ce nu vor sa isi insuseasca. Am vrut sa iau un gift card pentru aniversarea unei prietene si s-a dovedit a fi o proba extrem de dificila pentru Biotiful. Am mers pana acolo ca sa iau gift cardul in format fizic dar nu aveau asa ceva. Mi-au luat toate detaliile si si-au asumat ca mi-l trimit pana la ora 16. Cand i-am intrebat daca sigur trimit pana la 16, domnisoara a raspuns arogant ca daca nu ii cred, sa le dau pe mail ca sa ramana scris. Cardul nu a ajuns pana la 16, am inceput sa sun si imi tot respingeau apelul. Dupa ce am trimis un sms m-au sunat intr-un final si mi-au luat inca o data detaliile pentru card pe care l-am primit pe la 18. Pur si simplu dezamagitor.
Bianca Muscalagiu
Bianca Muscalagiu2 ani în urmă
Un salon excelent, cu atmosfera placuta, produse de calitate si oameni profesionisti. Pe langa asta, am ramas impresionata de Razvan, hairstylist-ul care mi-a realizat un balayage care a depasit chiar si asteptarile mele.🤭 Recomand!
Alina Irimia
Alina Irimia2 ani în urmă
La Biotiful te intampina o echipa de profesionisti, pasionati de ceea ce fac, care discuta cu tine pentru a-ti intelege dorintele, apoi le transforma in realitate. Ultima oara, pentru balayage si tuns, am fost la Dani si am plecat de la el super multumita. Rezultatul, unul foarte natural, a fost asa cum mi l-am dorit.
Pentru sprancene, ma reintorc la Iulia cu mare drag deoarece le da o forma perfecta.
Andreea Mirela
Andreea Mirela2 ani în urmă
Merg de cativa ani la acest salon. In noiembrie de ziua mea, am mers plina de curaj, sa mi fac primele suvite din istoria mea. Totul a fost ok. Am fost la Aurelius.
Desi aveam nr. lui (el fiind deja plecat la alt salon), am preferat sa mentin optiunea de salon Biotiful…Am revenit, din pacate, acum 2 zile pentru tuns si suvite. Nu am mai facut alte suvite decat o improspatare a celor existente si un tuns de varfuri. Am fost si “coafata”. Atat de bine incat …am ajuns acasa, m-am spalat si m-am coafat singura. Si desi nu ma pricep tot a fost mai bine decat plecasem de la salon. Vreo 500 si ceva de lei, cam cat dadusem si la primele suvite insa, cand, totul a fost ok.
Am sunat, le-am expus experienta si pur si simplu i-a durut in …cot. Pacat ca reununtati la calitate si la respectul pentru clientii care v-au calcat pragul si nu doar 1 data. Nu mai recomand …👎
Laura Bucura
Laura Bucura2 ani în urmă
O experiență plăcută, cu detalii ce contează.
Am întâlnit un hair expert, care m-a ajutat să nu îmi distrug părul, care are un fir foarte subțire. M-a ajutat să înțeleg ce fac greșit în rutina mea de spălare și ce produse trebuie folosite pentru a nu îl rupe. De asemenea, a avut grijă să îmi facă un balayage foarte reușit și care să arate natural. Numele său este Șerbanică Razvan și vi-l recomand cu toată încrederea!
Într-o lume atât de artificială, alege naturalul! Fii "Biotiful"! 🤗
Pana Alexandra
Pana Alexandra2 ani în urmă
Programare sambata la ora 12:00. Cand ajung acolo mi se spune ca nu am programare in acea data, ci in alta zi la o alta ora. Dupa reconfirmarea mea (aveam clar notata in calendar programarea) se descopera ca au un alt client cu acelasi nume si acela reprogramase, dar de fapt ei ma reprogramasera pe mine. Aveam mai multe asteptari sincer, jumate de zi pierduta si intors acasa nevopsita.
Locații recomandate