/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Chic Salon Izvor

Bulevardul Libertății 22, Mezanin 050707, România

Chic Salon Izvor
Salon de infrumusetare
4.7
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3JR+QP București, România
+40 728 338 055
chicsalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Dena
Alexandra Dena2 ani în urmă
Un salon excelent din toate punctele de vedere. Servicii ireprosabile, partea de corporale,manichiura si par toate sunt la un nivel avansat. Salon cu oameni profesionisti. Recomand cu incredere!
Alina Balan
Alina Balan2 ani în urmă
Fetele sunt foarte drăguțe, însă servicii de slabă calitate raportat la calitate/preț.
Claudia popescu
Claudia popescu4 ani în urmă
Am descoperit Chic Salon acum câteva luni cand Flory Dimitrascu (minunata cu mana de aur si rabdare de fier, care are grija de manichiura si pedichiura mea de o viața intreaga) s a angajat aici.
Am descoperit un salon chiar Chic, curat, elegant si cu o atmosfera relaxata si un personal profesionist, gata oricând sa te ajute...si mai ales cu preturi decente pentru un salon in zona centrala.
Încercați o manichiura sau o pedichiura la Flory si o sa aveti parte de multa răbdare, atenție si mai ales multa creativitate la combinarea culorilor.!
Recomand cu încredere!
Claudia ingrid avesalon
Claudia ingrid avesalon5 ani în urmă
Locul potrivit pentru un răsfățat maxim. Fiind clientă de când s-a deschis acest salon, recomand cu tot dragul. Un personal calificat,deosebit de drăguț și amabil. In mod special profesionalismul Georgianei Nae și a Daniela Ghezea.
Cotiso Gulii
Cotiso Gulii5 ani în urmă
Un salon excepțional, cu un personal foarte atent și dedicat, pentru a oferi cele mai bune servicii clienților. Am fost foarte multumit și îl recomand cu încredere tuturor celor la care calitatea e pe primul plan.
Andrescu Denisa
Andrescu Denisa2 ani în urmă
Un salon excepțional !!! Eximia med este cea mai buna soluție pentru a avea încredere in tine iar doamna Elena o femeie minunata care te ajuta sa arați impecabil… felicitări !!
Natalia Buzila
Natalia Buzila2 ani în urmă
Mi-au anulat o programare printr-un sms pe care exista riscul sa nu il vad (anularea in sine nu ar fi fost o pb, se mai intampla).

Later edit: Dupa ce am postat acest review, au sunat, si-au cerut scuze si au incercat sa ma reprogrameze. Era frumos daca faceau asa din prima dar mai bine tarziu decat niciodata :)
Elena Weber
Elena Weber2 ani în urmă
Atmosfera foarte placuta, personal amabil si calificat. O sa revin, cu siguranta! Recomand cu drag!
Locații recomandate