/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Bella

Bloc R12, Șoseaua Virtuții, București 060784, România

Bella
Salon de infrumusetare
4.5
293 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2PP+P5 București, România
+40 722 459 499
bella-salon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monica Cosac
Monica Cosac2 ani în urmă
Aveti grija la cine va faceti manichiura, la acest salon. Asa arata, dupa 4 zile, o manichiura cu oja semipermanenta pentru care mi s-au incasat 75 de Lei (desi pe site este 64 de lei). Am intrebat-o pe manuchiurista (Nadia) daca s-a scumpit si mi-a raspuns ca m-a taxat cu 11 Lei mai mult pt ca mi-ar fi facut "apex"!! N-am unghiile friabile si nici "bombeu" nu mi-a facut... E doar o manichiura prost facuta, dupa cum se poate vedea. Deci, atentie la bon! Am revenit la acest salon pentru ca in vara am fost multumita de manichiura facuta de altcineva.
Alina Ristea
Alina Ristea2 ani în urmă
Salonul este curat, iar angajații sunt prietenoși. Am fost la epilat la Gabi. Sunt foarte mulțumită de calitatea și rapiditatea cu care lucrează.
Andrei Benescu
Andrei Benescu2 ani în urmă
O sedința de masaj mediocra. Eu nu ascult stiri acasa si am ajuns sa le ascult la masaj cand ar trebui sa ma relaxez, foarte neprofesional. Am intarziat 10 minute si un masaj de 50 minute s-a transformat in 35 min, taxat ca 50 de minute. Managera a rezolvat imediat problema foarte ferm, motiv pentru care ofer 3 stele in loc de 1.
Alexandra Andrei
Alexandra Andrei2 ani în urmă
Cristina de la cosmetica merită toate laudele!

Gabi e o drăguță, profesionistă și atenta la detalii.

Si la unghii fetele sunt destul de talentate, cu toate astea as aprecia AȘA de mult dacă unghiile cu gel ar fi subțiri fără sa trebuiască menționat.

De altfel, toate echipa este eficienta!
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Merg la acest salon de mult timp pentru manichiura semipermanenta la Andreea. Este foarte atenta la detalii si rezultatele sunt intotdeauna foarte bune. De asemenea, Carmen si Claudia la care am mai fost cand nu am gasit programare la Andreea sunt de asemenea foarte pricepute. Preturile sunt de asemenea bune raport calitate-pret.
Am incercat si partea de coafor si au fost experiente mixte - atat bune, cat si mai putin bune. Cert este ca aleg alt salon pentru serviciile acestea.
La masaj si proceduri corporale am fost multumita.
Ana Jurubita
Ana Jurubita2 ani în urmă
Mereu am optat pentru manichiura clasica sau semi executata impecabil de Carmen dar pentru ca imi doream sa ma bucur de culoarea de pe unghii mai mult timp, am incercat gel pe unghii. O recomand cu drag pe Nico, stratul de gel este subtire, fix pe gustul meu iar manichiura arata cat se poate de natural. Super treaba!
Mia Pintea
Mia Pintea2 ani în urmă
Nu recomand !!!!!! Am fost sa-mi fac o intretinere gel(tot la ei facuta) si efectiv si-au batut joc de mainile mele. Nu mai spun ca unghiile nu au nicio forma. Doamna de acolo nu vorbeste deloc si lucreaza in sila. Parca Claudia o cheama. Schimbati angajatele! Mentionez ca am fost de 2 ori deoarece nu am avut de ales, singurul lucru bun ca este aproape de domiciliu! Nu mai certati clientele nemultumite si incercati sa reparati situatiile. Am spus ca am fost de doua ori doar pentru a sublinia faptul ca se spune un pret pe “cliente noi” dupa care urma sa fie alt pret. Dar nu, a fost o minciuna!
Cristiana Criss
Cristiana Criss4 ani în urmă
Igiena lasa de dorit, si serviciile la fel. Am fost pentru o întreținere de unghii cu gel si mi-a tăiat cuticula in carne vie, începând sa sangerez. Am cerut putin mai multă blândețe dar nu s.a intamplat. Am plecam cu o manichiură decentă sa zicem dar cu mâinile maltratate.
Locații recomandate