/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Artistic Beauty Salon

Bloc 11A, parter, Calea Crângași 15, București 060332, România

Artistic Beauty Salon
Salon de infrumusetare
4.6
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F333+CG București, România
+40 723 565 805
artisticbeautysalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adina Magdalena Manta
Adina Magdalena Manta2 ani în urmă
Ceea ce am comandat a fost lucrat impecabil.
Florin Lucuta
Florin Lucuta4 ani în urmă
A fost soția acolo. Prețuri acceptabile. Se coafează, mai bine, decât se tunde. 😁😁
Și eu, care gândeam, că este mai ușor să tunzi.
Olga Molocenco
Olga Molocenco6 ani în urmă
Astazi, ca si prima data cand am venit la acest salon, am fost rugata sa astept "2 minute". Dupa 10-15 minute de asteptare, intreband cand voi fi deservita, mi se spunea inca "2 minute".
Cu siguranta nu voi mai veni la acest salon, nu cred ca acest review va schimba ceva. Insa vreau sa fac remarca asta, pe termen lung, orice afacere care nu isi respecta clientii negresit va esua.
Atata timp cat eu am respectul sa vin la timpul programat, astept sa primesc acelasi respect. Aparent e o practica normala a anagjatelor de la salon... In final, orice persoana care isi respecta propriul timp, ar trebui sa evite acest loc.
Văduva Cătălin
Văduva Cătălin6 ani în urmă
Atmosferă plăcută , personal profesionist , servicii excelente . Recomand salonul pentru toti cei ce apreciază aceste lucruri .
Gabriela Pruteanu
Gabriela Pruteanu7 ani în urmă
"Princess" doar cu denumirea, deoarece comportamentul fetelor lasa de dorit. Ma rog, doar a unei fete. Dupa ce am asteptat 10 minute(fata era plecata "pana la magazin" cu o alta fata), nici "buna-ziua", nimic...ca sa nu zic ca am pretentia de a-si fi cerut scuze de intarziere. La plecare la fel, si-a terminat treaba, si-a luat banu' si gata...nici "la revedere", nici "va mai asteptam pe la noi"...da' nici ca ma mai vad pe acolo.
Daniela Balea
Daniela Balea7 ani în urmă
Fetele de la manichiura sunt foarte profi! Recomand cu incredere. Aici am parte de fiecare data de o manichiura clasica impecabila si, mai ales, de durata!
Cristina Nițuica
Cristina Nițuica2 ani în urmă
Foarte multumita, este chiar rezultatul pe care îl asteptam. Deschidere prin culoare și după aceea vopsire. Va recomand acest salon
Ani Hbo
Ani Hbo2 ani în urmă
Experienta mea nu a fost atât de fericită ca a celor care au lăsat recenzii. Nu pot sa ma pronunț decat asupra salonului si dnei de la manichiură. Un salon de cartier cu aspect ieftin, zona de manechiura îngrămădita, unde am văzut alergând un gandac de bucătărie. Manechiura semipermanenta a inceput sa se duca pe la margini după o săptămână. Manechiurista total lipsită de amabilitate. Ce e cel mai ciudat, fiindcă nu am văzut în niciun salon, nu au un paletar cu culori de oja, primesti in brațe 3 cutii mari cu sticluțe: "Ia și alege!" Serios? Cat de greu sau scump sa fie sa cumperi un paletar si sa intinzi pe fiecare paletă o culoare din fiecare? De fapt asta e marca salonului: indolență, mizerie, dezinteres si teoria lui "merge și așa".
Locații recomandate