/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Rayssa Beauty Center

București, România

Rayssa Beauty Center
Salon de infrumusetare
4
157 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28F+P2 București, România
+40 724 479 549
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Diana Moraru
Diana Moraru2 ani în urmă
Nu recomand. I-am aratat doamnei prin poza ce vreau si ce mi-a facut?!! Am intrebat-o daca ii place ce a facut si a zis ca da! Am platit si un pumn de bani!! 300 de lei ca sa-si bata joc de parul meu!
Liliana Zamfirescu
Liliana Zamfirescu2 ani în urmă
Sărbătoresc 20 de ani în calitate de clientă fidelă Rayssa. Tuns, vopsit, coafat, cosmetică - m-am bucurat de toate serviciile oferite. Mulțumesc Cornelia și Dan pentru ideile bune, curățenie, profesionalism, produse de cea mai bună calitate, cafea caldă și multă răbdare. Recomand Rayssa, cel mai bun beauty salon din Drumul Taberei.
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Timpul de așteptare este mare chiar și cu programare.
Nu recomand construcția cu gel.
Atenția la detalii lipsește, vrei o culoare și te trezești cu alta,la fel în ce privește și mărimea.Unghiile se ciobesc la câteva zile distanta,am pățit asta de fiecare data. (2 ori)
Prețul este de 100 de lei pentru o manechiura ce tine câteva zile.
Doamna Cornelia este foarte grăbită și neatenta.
Rusine
Oana Gheorghe
Oana Gheorghe2 ani în urmă
Servicii de toata jena, nu recomand!
Cand am stabilit programarea am mers cu foto sa intreb daca poate efectua coafura ( foto stanga), in ziua evenimentului m-am ales cu "oala cu sarmale"(foto dreapta) nici o treaba cu ce am cerut .
Mai schimbati personalul daca doriti sa aveti clienti si recomandari.
Mariana Vlad
Mariana Vlad2 ani în urmă
Aștepți 35 de minute după doamna, îți face pedichiura clasica în 5 minute, nu curata cuticula cum trebuie și la final îți cere și 50 de lei🤣 evitați cat puteți
Iuliana Munteanu
Iuliana Munteanu2 ani în urmă
Excelent! Sunt foarte incantata de acest salon si de serviciile oferite. Mi-e drag personalul, sunt oameni deosebiti. Revin cu mare placere cat pot de frecvent.
Ana Manole
Ana Manole6 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile pe care le ofera acest salon. Este foarte curat si mereu esti intampinat cu un zambet! Atmosfera e calda, primitoare si merg cu placere la Rayssa!
Flo Flo
Flo Flo2 ani în urmă
Buna seara,fiul meu a fost la salon sa se tundă, instruit de mine de acasă, ca dupa ce îl tunde, să plătească prețul unui tuns si sa i dea si dlui frizer inca 10 lei pentru serviciile prestate,asa cum facem toti. Mentionez ca fiul meu are 13 ani,deci mintea ii sta numai la minecraft si bineinteles ca a uitat sa i dea cadoul. Fapt pentru care,frizerul cel grizonat,a crezut ca interacționează cu un adult,si i a spus că atata timp cat el se mai află în acel salon, fi miu nu mai are ce cauta acolo....asta i s a spus unui copil de 13 ani care inca nu stie de aceste cadouri speciale oferite peste prețul serviciului,care, din cate stiu este opțional. Si stau acum si ma intreb,oare ce patron are asemenea angajați care își gonesc clienții,având in vedere si situatia prin care trecem, ca sa nu mai spun,ca maine,poimâine se poate să i închidă din nou pentru cine stie cat timp? Probabil ca acum o sa mi spuneti ca de o tunsoare toata lumea are nevoie,dar toata lumea are dreptul să aleagă un salon in care sa te simti ca intr o familie, un salon cu servicii de calitate si angajați model care nu asteapta pomana de la un copil de 13 ani. Sper din toata inima ca acest patron al acestui salon,să citească această recenzie si sa faca ce consideră că e de facut pentru reputația lor in acest cartier. Mentionez ca am fost clienti fideli atat eu cat si fiul meu. Eu eram întotdeauna clienta soției patronului,câteodată si la el,iar fiul meu înainte se tundă la domnul chelios, imi cer scuze nu mai stiu cum il cheamă,si am fost nevoiți,din pacate,să rămânem la domnul grizonat. De astăzi,nu vom mai vizita acest salon. Cred ca este de inteles care este motivul. O seara buna!
Locații recomandate