/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Veronique Beauty Center

Bulevardul Lacul Tei 72, București 020393, România

Veronique Beauty Center
Salon de infrumusetare
4.3
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F468+33 București, România
+40 729 999 699
veronique.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Amalia gno
Amalia gno2 ani în urmă
Personal nepoliticos, masaj neprofesional, curatenia lasa de dorit. Nu voi reveni.
Ioana Acsinia
Ioana Acsinia2 ani în urmă
Am fost tunsa super stramb! Diferenta de 3cm intre partea dreapta si partea stanga a capului (pe masurate, cu poze). Asta in conditiile in care eu am rezervat si am si specificat clar doamnei, inainte sa inceapa, ca vreau doar 1 CENTIMETRU luat, pentru intretinerea parului. Oribil. Nu doar ca nu a respectat ce am solicitat, pentru ce am platit, dar a facut si o greseala absolut inacceptabila in domeniu. Daca nici sa tunda drept nu poate doamna, ce o sa faca la proceduri mai complexe? Daca va iubiti parul alegeti alt salon.
Florentina Nan
Florentina Nan2 ani în urmă
Am fost pentru prima dată în acest salon și mi-a plăcut foarte mult.
Ambient civilizat și doamnele foarte amabile .Am avut nevoie doar de tuns si coafat părul; doamna care m-a aranjat este o persoană plăcută și foarte priceputa, o cheamă Lidia ,o recomand cu încredere!
Cristina Vasile
Cristina Vasile4 ani în urmă
Am avut trei programari in aceeasi zi, a fost o balbaiala totala, mi s-a facut alt tip de masaj facial, pedichiura a iesit absolut oribila, e prima data cand mi se intampla asta si am mai dat si 40 de lei doar pentru indepartarea gelului de pe unghii. Ca nu s-a respectat ordinea procedurilor, asa cum era stabilita, deja nu mai conteaza.
Alexandra Popescu
Alexandra Popescu5 ani în urmă
F săracă paleta de culori pt semipermanentă... De asemenea, am întrebat de fiecare dată, însă nu am găsit pe nimeni care să facă o manichiură franțuzească sau model pe oja semi...
Salonul este ok la nevoie, însă pt ceva deosebit, recomand să întrebați la tel, pt a fi sigure că se poate.
Ramona Grosu
Ramona Grosu2 ani în urmă
Recepția a încurcat programările; odată intrată în încăperea pentru cosmetică m a izbit cât este de vechi patul de cosmetică, era ros foarte mult și adâncit, praf peste tot, păianjeni..
Individa de la manichiură, Angelica se numește, numai manichiurista nu e. Mi a făcut fiecare unghie altă formă, ba rotund, ba pătrățos, ba ascuțit. Mi a ciopârțit efectiv pielițele, iar a doua zi dimineață am fost nevoită să șterg oja care peste noapte a preluat modelul cearșafului. Mi a făcut rană la pedichiură și a doua zi dimineață este roșu în jur, deci este o rană serioasă. Nu țineți asemenea specimene pe post de specialist.

Revin cu adăugiri:

Mi se pare important faptul că persoanele care dețin salonul se implică și iau în considerare feedback ul clienților. Am fost contactată și mi s au rezolvat nemulțumirile.
Livia Florina Sima
Livia Florina Sima2 ani în urmă
Ok, dar nu există locuri de parcare, deci trebuie sa te orientezi cumva.....
La coafor Lavinia super ok, are mâna, însă preturile piperate....un coafat DIN PERIE par mediu = 55 lei și stai puțin că nu include fixativul....încă 6 lei adică....cel putin rușinos sincer😡😭
Succes dragi patroni, ce sa zic, însă nu uitați că miciile detalii fac diferența de foarte multe ori!
Magda secareanu
Magda secareanu2 ani în urmă
Doar 2 stele pentru că au mărit preturile cu 15 % fără anunț prealabil, am aflat doar la final când s-a făcut bonul. Majorare nejustificat de mare. Nu se procedează astfel cu clienții fideli.
Locații recomandate