/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Cabelo Beauty Salon

Str. Pajurei 2B, Sector 1, Bucuresti, București 013155, România

Cabelo Beauty Salon
Salon de infrumusetare
4.5
201 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F2JV+7P București, România
+40 764 544 836
cabelo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Puiu Octavian255 zile în urmă
Am fost pt.pedichiura...jos pălăria!!!
Recomand cu încredere!!!
Carina Ditescu
Carina Ditescu2 ani în urmă
Am asteptat 20 de minute in plus desi aveam programare si am respectat ora respectiva. De asemenea, desi pe site scrie ca tunsoarea se executa pe par umed si apoi se coafeaza cu peria, nici nu am fost intrebata, nici nu mi s-au oferit aceste servicii. Asadar, pentru nici 5 minute de tuns, pretul tot intreg a fost. De asemenea, pe viitor poate reusiti sa puneti programarile in asa fel incat sa se si respecte, sau poate cel mai bine ar fi ca doamna de la tuns chiar sa tunda, in loc sa stea de vorba cu clientele si sa traga de timp, avand alta clienta care asteapta in tot acest timp.
Malina Grab
Malina Grab2 ani în urmă
Foarte neseriosi. E a doua oara cand mi se anuleaza programarea in ziua in care trebuia sa merg, cu doar cateva ore inainte. Nu recomand acest salon!
Vulpoiu Mirela
Vulpoiu Mirela2 ani în urmă
Mi-am facut o manichiura semipermanenta de Paști 2021.
Toate unghiile mi-ai copt timp de 2 sapt iar la 3 zile oja a început sa se desprindă
E neigienic și poți luat tot felul de ciuperci și viruși.
Nu recomand și nu voi mai merge niciodată.
Nici pe alții nu ii indemn.
Anca Popescu
Anca Popescu4 ani în urmă
O experienta foarte nefericita! Am fost doar pentru manichiura + pedichiura, am nimerit la o doamna Ionela (blonda platinat, buzele intrau primele in incapere, etc) care m-a primit foarte intepata, sictirita, cu o vorba dura si cu o privire pe masura! La pedichiura m-a taiat peste tot, nu stie sa scoata un colt de unghie, dar daca i se spune ceva sare ca arsa! La manichiura nu a stiut nici macar sa imi mentina forma unghiei, oja si lacul aplicate pe langa, lacul semipermanent a ramas (uscat) pe toata zona cuticulei si imprejurimi! Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu a pus sac la bazinul de pedichiura, de faptul ca inca mai folosesc spirt pentru dezinfectarea zonelor de lucru, etc!
La final i-am spus toate cele mai de sus si a a avut o atitudine ofensiva, dand vina pe mine, pe faptul ca eu am colturi la unghii, ca nu suport durerea, etc...!
Incercati sa evitati locul!
Deaconu Sorin
Deaconu Sorin4 ani în urmă
Funcționează numai cu progamare, preia persoana programată cu întârziere, atitudine obraznica la recepție, frizeri incapabili (nu știu ce este centimetrul, clientul trebuie să cunoasca cum se reglează o masina de tuns). Totul aici este foarte riscant. Problema aici este a liderilor care acceptă asemenea angajați. Sper să nu ajungă să închidă pentru că este singura frizerie din zonă.
Ana Stefanescu
Ana Stefanescu4 ani în urmă
Dezamagitooor!!! Groaznic ! Sunt clienta acestui salon sau de fapt AM FOST de cand s-a infiintat, am avut parte si de servicii calitative si profi, dar astazi cand am fost la manichiura am ramas îngrozită, in primul rand nici nu putem vorbi de igienă, pe langa faptul ca masa avea un praf pe ea de ti se facea rau, prosopelul pe care mi-am pus mainile era plin de unghiile altor cliente. Am cerut o curățare simpla, rezultatul a fost GROAZNIC! nici nu mi-a curățat cuticulele macar, ii aratam eu unde sa taie, deci mi se face sila , in veci nu mai calc acolo pt manichiura /pedichiură!
Iuliana M.
Iuliana M.4 ani în urmă
Am fost la acest salon pentru tuns, manichiura semipermanenta si microdermabraziune.

Pentru manichiura semipermanenta o recomand pe Valentina. Manichiura cu semipermanenta chiar ma tine 3 saptamani fara sa imi sara oja de pe unghii, in conditiile in care nu imi protejez unghiile in activitatile zilnice.
David Mihai
David Mihai2 ani în urmă
Oamenii sunt de treabă, nimic rău de spus. Merg foarte des aici pentru tuns, doar o singură dacă a greșit ziua în care m-a programat, deși au fost politicoși și m-au strecurat printre programări.
Locații recomandate