/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Beauty Play şi loc de joaca

Strada Câmpia Libertății 39, București 030366, România

Salon Beauty Play şi loc de joaca
Salon de infrumusetare
4.2
86 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HX+6F București, România
+40 768 694 063
beautyplay.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Axinte
Raluca Axinte2 ani în urmă
Un loc unde esti primita cu caldura, profesionalism.
Elena Georgiana
Elena Georgiana2 ani în urmă
Noua ne place ! Pe baietel il ducem acolo de la 2 ani ( acum are 5 ani), asta dupa ce am avut o experienta urata cu un salon pentru copii, unde ia fost creata frica de tuns, din cauza ca nu stiau sa tunda doar cu foarfeca, ci numai cu masina de tuns.
Si eu tot acolo am tund si imi place !
Mihaela borcea
Mihaela borcea2 ani în urmă
Foarte frumoasa locația atât pentru copii, cat și pentru adulți. Recomand
Rodica Ilina
Rodica Ilina4 ani în urmă
Doamnele de aici au fost foarte amabile. Am mers cu un copil de 6 ani sa se tunda. Am ajuns un pic mai devreme si am asteptat in locul de joaca spre incantarea lui. Tunsoarea a iesit de asemenea foarte bine. Clientul spune ca va reveni atat la tuns cat si la joaca.
Veronica Smaranda
Veronica Smaranda4 ani în urmă
Prima experienta a fost foarte buna datorita doammei cosmeticiene, a doua nu la fel de buna, dar cea mai slaba de departe a fost la manichiura-pedichiura. Nu recomand. Penurie de optiuni pentru lacurile de unghii, iar doamna de acolo era neprofesionista.
Georgiana Idriceanu
Georgiana Idriceanu2 ani în urmă
Am găsit loc foarte ușor, doamna care mi-a tuns copiii a fost minunată, prețul decent (25 de lei tuns/copil). Fără haosul frizeriilor pentru copii, cu loc de joacă pentru cei mai mici (ai mei au 6 și, respectiv, 8 ani și au fost tunși în salonul pentru adulți, pentru că nu încăpeau în scaunele-mașinuță de tuns). Vom reveni cu siguranță.
Magda
Magda2 ani în urmă
Am apelat la serviciile acestui salon pentru copilul meu. Am fost foarte plăcut surprinsă de amabilitatea și răbdarea cu care am fost tratați, având în vedere că era vorba de un copil sub 2 ani care ar fi trebuit să stea liniștit cat ar fi durat tunsul. Salonul este foarte dragut amenajat, pe placul copiilor. Recomand!
Dragoescu Roxana
Dragoescu Roxana2 ani în urmă
Personalul pentru copii tuns foarte amabil. Incearca sa găsească soluții ca sa stea linistit copilul. Au tot felul de jucarii si activități astfel încât copilul sa stea calm.
Locații recomandate