/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Rebelle

Șoseaua Pipera 13, București 014252, România

Salon Rebelle
Salon de infrumusetare
4.1
278 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3HW+Q9 București, România
+40 21 232 5175
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Diana M
Diana M2 ani în urmă
O experienta foarte neplacuta la acest salon. Am mers pt un spalat si uscat, doamna de la spalat mi-a aplicat balsam la radacina si m-a masat foarte nervos; la uscat nu s-a aplicat niciun produs pt protectie termica (suntem in 2022 cartierul Aviatiei) si nici macar nu m-a pieptanat intai - doar a pornit uscatorul la temperatura cea mai mare pana cand i-am spus ca imi arde scalpul.
Adriana Bouzidi
Adriana Bouzidi2 ani în urmă
Foarte multumita de profesionalismul d-nei Tereza .Recomand cu placere ,ambianta placuta si relaxanta .Felicitari intregului colectiv 🤗🥰
Darius Olteanu
Darius Olteanu2 ani în urmă
Vizita pe tuns aici a fost o experienta cu gust amar. Comunism pur în 2021
Cantacuzu Sergiu
Cantacuzu Sergiu2 ani în urmă
Recomand, tund foarte misto, curata instrumentarul inainte de utilizare!
Grigore Amalia
Grigore Amalia2 ani în urmă
Cea mai proastă experiență dintr-un salon. Doamna de la cosmetică total nepricepută. Preturi extrem de mari pentru serviciile de proastă calitate pe care le oferă.
Cosmin florin
Cosmin florin2 ani în urmă
Nu tocmai satisfacut, tunsul nu a fost uniform într-o parte lăsat mai mare, iar spălatul pe cap a mai trebuit sa ma spal si eu acasa ca sa pot indeparta parul lăsat.tuns barbati în 20 de minute.
Lucia Cristiana
Lucia Cristiana2 ani în urmă
Nu mi s-a respectat programarea făcută la acest salon niciodată, de fiecare dată am așteptat cel puțin 15min... Ultima oară am fost tunsa efectiv pe fugă... Si nu este vina personalului, ci a managementului care supraaglomereaza programările. Nu voi mai reveni, timpul înseamnă bani si imi fac programare tocmai pt a nu aștepta. Mai mult respect pt clienți!
Petru Cristea
Petru Cristea2 ani în urmă
Aici ma tund de cand ma stiu.Un singur gand e sigur in viata mea,explicit faptul ca la acest salon voi pleca mereu cu freza si barba de 7 stele.Recomand cu mare drag servicile de frezat si barbierit ale lui Filip.Cel mai bun frizer din Bucuresti si de asemenea cel mai caterinca barbat cunoscut de mine.
Locații recomandate