/Bucuresti/Salon de infrumusetare

KEUNE ROMANIA

Bulevardul Unirii 19, București 040103, România

KEUNE ROMANIA
Salon de infrumusetare
4.1
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3GX+XJ București, România
+40 31 409 3322
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Educatie Keune
Educatie Keune2 ani în urmă
Cristina Rosca
Cristina Rosca4 ani în urmă
ION ALEXANDRU
ION ALEXANDRU4 ani în urmă
Grigorii alexandru
Grigorii alexandru5 ani în urmă
Stimate domnule Dănilă,
Într-adevăr am avut o înțelegere verbala cu privire la închirierea sălii urmând sa fiu contactat de către o alta persoana in câteva zile sa finalizam rezervarea. Mai mult v-am întrebat dacă facem rezervarea și ați menționat ca va suna altcineva pentru rezervare.
Dacă Dvs considerați ca noi putem aștepta 2 săptămâni sa ne sune acea persoana, înseamnă ca nu sunteți Dvs profesionist și nu știți sa va îndepliniți atribuțiile in firma la care sunteți angajat și dacă aveți frustrări legat de acest lucru nu trebuie sa scrieți review-uri care sunt lipsite de conținut și adevăr.
Cred ca nici clienții Dvs nu ar fi multumiți dacă le transmiteți ca vor fi contactati in 2-3 zile și sunt contactati in 2 săptămâni !
Silviu luntraru
Silviu luntraru5 ani în urmă
Bergjager
Bergjager6 ani în urmă
Saptamana trecuta vineri 29 septembrie 2017, am fost la standul Keune, din cadrul complexului expozitional cu vanzare de la TIB. Am cautat sampoane fara parabeni si spumanti artificiali periculosi, eventual cu ingrediente bio. La standul Keune am gasit sampon fara aceste doua ingrediente si la sugestia unei reprezentante a firmei si dupa ce am fost asigurat ca samponul respectiv contine ingrediente ''organice'' (organic sau bio ar trebui sa insemne acelasi lucru), am hotarat sa cumpar 1 l sampon care costa 110 lei. Datorita faptului ca scrisul pe recipientele cu sampon este foarte mic am intrebat reprezentantul firmei care este diferenta intre sampoanele expuse, ele avand acelasi pret /l dar ambalaje diferite. Am fost asigurat ca toate sunt produse cu ingrediente de cea mai buna calitate si fara substante nedorite. Am decis sa mai cumpar doi litri pt ''barbati''. Ajuns acasa am luat lupa si la citirea ingredientelor am avut surpriza sa constat ca asa cum este tipic comertului romanesc, am fost inselat in ceea ce priveste ingredientele folosite la sampoanele pt barbati, care contin si parabeni si sodium laureth sulfate, exact ca un sampon de 5 lei de la standul cu cosmetice ''naturale'' rusesti si la cel ce avea ingrediente ''organice'' sa nu fie specificat nicaieri acest lucru. Intentionez sa returnez doua din cele trei produse cumparate deoarece contin substante periculoase pt sanatatea celor ce le folosesc si doresc sa atrag atentia in privinta neprofesionalismului reprezentantilor firmei.
Victoria Schimbator
Victoria Schimbator6 ani în urmă
Simona Simona
Simona Simona6 ani în urmă
Locații recomandate