/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon El Studio Mosilor

Calea Moșilor nr 260, București 020887, România

Salon El Studio Mosilor
Salon de infrumusetare
4.5
295 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4Q8+P9 București, România
+40 21 210 8340
el-studio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Yasmin Asan
Yasmin Asan2 ani în urmă
Am venit aici pt manichiura semipermanenta. Oja a sarit dupa mai putin de o saptamana pe cateva unghii, in conditiile in care in alte locuri a rezistat si 3-4 saptamani. Nu recomand.
Mihaela Alexandra Carp
Mihaela Alexandra Carp2 ani în urmă
Mulțumesc tare mult pentru rezultatul perfect, Adi ! Cel mai bun ! Profesionalism și seriozitate!
Irina Stefan
Irina Stefan2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta. La nici doua ore după ce mi am făcut manichiura și pedichiura cu oja semipermanenta s-a umflat , plus ca manichiurista imi tot spunea sa ma grăbesc în alegerea culorii .Inteleg ca sunt și alte programari , dar în viata mea nu mi s a întâmplat asa ceva. Nu prea au culori, nu prea ai de unde alege. Un cost mult prea mare pentru un serviciu prost ! Sincer, NU RECOMAND !!!!
Cornelia
Cornelia2 ani în urmă
Multumesc Gabrielei pentru profesionalismul si răbdarea de care a dat dovadă in a vopsi (suvite, radacina), tunde si coafa un par aspru si foarte des. Am atasat reusita acestei experiente de care sunt foarte multumită.
Recomand El Studio Mosilor si pentru amabilitatea personalului si curatenia salonului din Calea Mosilor.
Cornelia
Alex S
Alex S6 ani în urmă
Initial, nu a iesit culoarea la care se speram. Dar echipa el Studio a fost super. M-au chemat inapoi iar rezultatul a fost dincolo de asteptari. Multumesc mult Loredanei! 😍
Mădălina Grigore
Mădălina Grigore2 ani în urmă
Am nimeni la o tipă blondă cu ochelari, care nu avea treabă cu vopsitul!! Când am făcut programare pentru tuns și vopsit, mi s-a comunicat un preț, dar la recepție mi s-a cerut mai mult, pe motiv că "au întrat 3 tuburi de vopsea în păr". Da, au întrat 3 tuburi de vopsea în păr pentru că fata nu a știut să mixeze culorile și după prima spălare, aveam o spălăceală în păr. Am cerut să se retușeze acest lucru, și... Aparent am fost și taxată. Am mai fost taxată extra și pentru coafat, adică niște bucle lejere pe care orice salon de bun simt ți le face înainte să ieși pe ușă, ca să arăți într-un fel. Nu, deci efectiv vă bateți joc de clienți. Este inadmisibil. Am plătit un preț astronomic și nici nu am obținut rezultatele dorite. Jalnic.
Teo H
Teo H2 ani în urmă
Sunt foarte pretențios când e vorba de barba mea, până acum in București doar 2 locuri m-au făcut sa am încredere in cei ce lucrează acolo iar ElStudio Moșilor este unul din ele. Cel ce a lucrat la conturul bărbii a avut o răbdare de fier si o mână fermă ceea ce denotă încredere in ceea ce face.
Rezultatul final extrem de mulțumitor.
Si as
Si as2 ani în urmă
Recomand acest salon curat/primitor/profesionisti. Angajatii pun multa pasiune in acest domeniu am observat asta in decursulul anilor de cand ma tund doar in acest salon. Multumesc Camelia.
Locații recomandate