/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Juliette

București 030167, România

Salon Juliette
Salon de infrumusetare
4.8
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3MR+P6 București, România
+40 732 564 169
salonjuliette.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sanda Marcu
Sanda Marcu4 ani în urmă
Un salon de excepție in plin centrul orasului, servicii excelente, materiale de foarte buna calitate, aparatura de ultima generatie, persoane amabile, te trateaza cu cea mai mare atenție si chiar te răsfață cu priceperea lor, totul este foarte placut si prietenos, eu vin de peste 2ani si sunt extrem de la mulțumită, chiar l-am recomandat prietenelor mele si acum vin si ele aici. Il recomand tuturor celor care vor momente de relaxare si servicii de calitate.Multumesc Salon Juliette !🌹🌻🌺⚘
Epure Madalina
Epure Madalina4 ani în urmă
Merg la salon Juliette de aprox. 1 an si am folosit serviciile lor profesioniste de masaj, manichiura - pedichiura si tratamente faciale. De fiecare data am fost intampinata cu un zambet, atmosfera relaxanta si m-au facut sa ma simt confortabil, ca la o prietena acasa. Recomand cu drag oricui acest salon, pe mine m-a cucerit si s-a diferentiat atat prin servicii foarte bune cat si prin perfectiunea in munca de care dau dovada doamnele care lucreaza aici.
Daniela Tentu
Daniela Tentu4 ani în urmă
Experienta la salonul Juliette a foarte faina de fiecare data, cu servicii foarte bune, curatenie, materiale de calitate si persoane profesioniste si foarte amabile. E o placere de fiecare data sa vin aici, atmosfera este relaxanta si mereu sunt intampinata cu multa caldura. Recomand cu drag oricui acest salon!
Mirela PREDESCU
Mirela PREDESCU4 ani în urmă
Am gasit acest salon intamplator, stand in zona pentru cateva zile am cautat pe google. Am ales un tuns, spalare pe cap si uscare, deci nimic pretentios. Desi m-am dus cu gandul ca voi primi servicii basic, am avut una din cele mai bune experiente din viata mea la un salon de infrumusetare. Doamnele care lucreaza acolo sunt absolut adorabile si foarte profesioniste. Am facut cunostiinta cu toate si am fost servita cu cafea. O muzica de ambianta foarte frumoasa, iar doamna care m-a spalat pe cap, tuns si uscat are foarte multe cunostiinte in domeniul dansei. A folosit niste produse de calitate superioare, bio, produse in Italia, pe care i le-a recomandat. Parul meu arata excelent si miroase incredibil. Cu siguranta voi reveni la acest salon. Nota 10+
Florentina Aura
Florentina Aura5 ani în urmă
Aparatura performanta . OxyMed. Rezultatele se bazează pe oxygenare si imbunatatirea respirațioei celulare stimulează circulatia regenerarea celulei si hidratarea in profunzime. Si nutriția celulară este mărită de 6 ori
Andra Ionita
Andra Ionita2 ani în urmă
Un salon cochet cu cei mai buni profesionisti! Atmosfera este grozava, personalul atent si profesionist, curatenie si cele mai inalte standarde profesionale. Sunt clienta salonului de 3 ani si nu as schimba acest loc pentru niciun altul. Recomand cu incredere sa incercati serviciile .
Pansela Popa
Pansela Popa2 ani în urmă
Super multumita!!! Recomand responsabil si celor mai exigente gusturi! Ultra modern, profesionalism si aparatura, curatenie maxima, produsele de cea mai innalta calitate!!! Multumesc mult Irinei pentru modul cum trateaza clientii!! Nota maxima acestui salon!!!!
Ioana Enache
Ioana Enache2 ani în urmă
Servicii de proasta calitate, salonul este al unei țigănci plina de aroganta, unde primează mahalagismele ( când eu am intrat râdeau de o clienta care fusese înainte) își fac semne între ele legat de client. In prima faza am dorit să plec apoi am rămas pentru că nu aveam timp sa caut alt salon. Epilarea cu ceara făcută în bătaie de joc și cu multă răutate. De evitat clar!!!!!!!!
Locații recomandate