/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon infrumusetare - No8 Beauty & The Barber

Bulevardul Mărășești 55, București 040252, România

Salon infrumusetare - No8 Beauty & The Barber
Salon de infrumusetare
5
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C2+35 București, România
+40 745 695 055
salon-infrumusetare-no8-beauty-the-barber.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Cănănău-Voiţă
Radu Cănănău-Voiţă2 ani în urmă
Aș fi vrut să-i descopăr mai repede pentru a beneficia de calitatea și profesionalismul Dianei și lui Florin. Îi recomand cu încredere, se vede pasiunea pe care o pun în muncă și tot timpul merg cu drag la ei plecând mulțumit. După ani de căutat aici am găsit pe cineva care să mă tundă așa cum mi-ar sta cel mai bine ținând cont de cum îmi place. Am încercat în multe alte locuri și rar am plecat așa de muțumit cum plec de fiecare dată de aici.
Andreea Moisa
Andreea Moisa4 ani în urmă
Salonul ofera servicii de inalta calitate. Diana, Ana si Ioana sunt niste profesioniste, foarte bine pregatite. Eu ma umplu cu energie pozitiva dupa fiecare vizita si ma intorc cu drag de fiecare data.
Nicoleta Bucur
Nicoleta Bucur4 ani în urmă
Recomand!
Diana este o adevărată profesionistă in adevăratul sens al cuvântului!
O locație frumoasă cu oameni talentați și profi.
Recomand cu drag cursurile/atelierele Dianei,multe informatii primite si suport dupa curs.
Adina Mihai
Adina Mihai4 ani în urmă
Diana este o profesionista desavarsita, o persoana foarte draguta. Participarea la cursurile organizate de Diana a fost o experienta foarte placuta si utila Am avut ce invata, chiar daca activez in domeniu de 9 ani.
Zayra Tudor
Zayra Tudor4 ani în urmă
Sincer, as fi vrut sa incep cu cateva complimente la adresa Dianei dar nu am mai avut loc de celalalte fete care i au descris toate calitatile, asa ca va spun direct din punct de vedere al profesionalismului, Diana m-a facut o femeie f fericita si m a facut sa ma simt mult mai increzatoare in mine iar foarte pe scurt o sa va spun si de ce. Intotdeauna am avut probleme cu sprâncenele in sensul in care aproape ramasesem fara si n aveau nicio forma. Asa ca intr o zi, dupa nenumarate incercari la recunoscutele saloane de infrumusetare, cu fata cazuta si fara nicio speranta, am ajuns la Diana care s a uitat la mine timp de cateva secunde si dupa aceea a inceput sa mi vopseasca si sa mi penseze sprancenele. Am așteptat sa termine ca sa ma pot duce la treaba mea si fara prea mari sperante, ca de obicei, m am uitat si eu in oglinda mai mult de curiozitate. Fetelor, stiti probabil ce urmeaza sa spun, wow ce frumoase sunt, nu mi vine sa cred, dar cum? Ei bine, m am privit in oglinda si de emotii si atat entuziasm, fericire, bucurie, toate la un loc, efectiv n am putut vorbi. Așteptam momentul asta de ani de zile si nu credeam ca voi mai avea vreo sansa sa mi vad sprancenele PERFECTE! Da, asta e cuvantul potrivit. A trecut ceva timp de atunci si n as putea concepe sa ma duc in alta parte, So, concluzia :Da, draga Diana esti geniala! Ups, asta a fost un compliment, chiar nu m am putut abține asa ca pot continua :) Cunoscandu te mai bine, nu pot sa ti spun decat ca esti un om minunat, cu o energie super pozitiva, esti o persoana calda si prietenoasa iar cat despre salon, din prima clipa in care am intrat, m am simtit ca acasa. Personalul m a primit cu caldura, fetele foarte dragute, serviciile de nota 10,ce sa mai zic... Este o placere sa mi petrec timpul la salon si nu voi uita niciodata ca m ai ajutat sa mi recapat increderea in mine iar pt asta iti multumesc din suflet!
P. S: Cat despre celelalte servicii, sunt pe masura, vi le recomand cu toata increderea. Parerea mea e sa nu va mai pierdeti timpul pe la alte saloane de fițe(greseala mea din trecut, sperand ca daca serviciile sunt mai scumpe au si rezultate pe masura) cand puteti gasi aici oameni care dau dovada de mult profesionalism si preturi accesibile. Felicitari! Faceti o treaba excelenta!!!
Marilena Tudor
Marilena Tudor4 ani în urmă
Am ajuns în acest loc frumos din intamplare, fără recomandare. Aici am descoperit-o pe Diana, o femeie plina de viata și foarte pasionata de ceea ce face. M-a cucerit de la primul curs, pentru ca oferă informațiile pe înțelesul tuturor. Am aflat de la ea multe secrete, pe care le-am pus în practica și chiar au avut succes Recomand acest loc!!!
MIHAELA VIERU
MIHAELA VIERU4 ani în urmă
O experiență de neuitat! Mulțumesc Diana pentru tot, esti un om minunat și un trainer excepțional🔝🔝! Nu știu cum trece timpul cand sunt cu tine 💋încă mai simt energia ta pozitivă 🤪😘!Hope to see you soon🤗!
Nicoleta Stroie
Nicoleta Stroie4 ani în urmă
O persoană devotată muncii sale, profesionistă în ceea ce face. Am avut ce învăța de la ea.
Salonul este foarte frumos aranjat, dotat cu aparatură profi și curat.
Merită vizitat! Recomand!
Locații recomandate