/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Mon Petit Salon

Strada Pajurei 24, București 013158, România

Mon Petit Salon
Salon de infrumusetare
4.4
207 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3M4+38 București, România
+40 721 034 348
site.saloane-bucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Mislea
Alina Mislea2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile oferite!!! Recomand cu încredere și partea de frizerie unde soțul meu este foarte mulțumit!!! Personal foarte amabil!
Daniela Roxana Morar Morar
Daniela Roxana Morar Morar2 ani în urmă
Fetele sunt extrem de drăguțe, calificate și punctuale. Atmosfera este una plăcută, care te face sa revii cu drag. Jeni și Cristina sunt minunate!
Ian Plaiasu
Ian Plaiasu2 ani în urmă
Nu recomand, am făcut o programare joi pentru sâmbătă la 11 30 ca în momentul în care am ajuns sambata la programare sa mi spună ca defapt eu eram programat joi la 11:30. Dau dovada de lipsa de profesionalism, nu sunt în stare sa respecte programările absolut deloc, e haos, nu recomand absolut deloc, dacă as putea sa dau doar 0 stele, as făce o
Elsa Ionita
Elsa Ionita2 ani în urmă
Toate fetele foarte amabile.Foarte politicoase și țin cont de restricții le din pandemie.
Bogdan Marius
Bogdan Marius2 ani în urmă
Sunt pe langa grav cu frizeria. Cred ca doamna respectiva m-a tuns in maxim 10 minute. I-am aratat niste poze si a zis ca se rezolva. Nici nu s-a ostenit sa ma usuce. Cand am ajuns acasa perciunii nu erau la acelasi nivel, sus mi-a lasat mult prea mult par si conturul era facut din burta si fara nici un fel de profesionalism. Mai mult, nu am vazut sa dezinfecteze nimic dupa clientul anterior. Pentru 25 de lei clar nu merita. Preturile sunt mult prea mari pentru calitatea serviciilor.
Mircea Catalin
Mircea Catalin4 ani în urmă
O experiență tristă vor sa primească banii pt nimic un spălat pe cap a durat fix 6 minute dupa care am fost ridicată de pe scaun pt a astepta ca o urmatoare clienta venita in urma mea sa fie cuafată. Amabilitate 0 Respect 0 feritiva de acest salon.
Iuliana Rusu
Iuliana Rusu2 ani în urmă
Nu recomand sa incercati acest salon. Am avut programare la ora 10.20 si in 10.28 eram deja afara. Doamna a reușit o tunsoare in timp record fara nici macar sa asculte cum as dori sa fiu tunsa. Pe langa asta a avut un ton si o atitudine agresiva. Ba chiar era foarte deranjata ca trebuie sa munceasca. Nici bon nu dau.
Cristian Dumitrescu-Mihai
Cristian Dumitrescu-Mihai2 ani în urmă
Personal amabil și calificat. Ma tund aici de câțiva ani, bineînțeles și prin faptul că locuiesc la câțiva pași
Locații recomandate