/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Myra Beauty-Salon de infrumusetare Decebal.Salon cosmetica Decebal.Coafor Decebal

Strada Chiparosului 34, București 031122, România

Myra Beauty-Salon de infrumusetare Decebal.Salon cosmetica Decebal.Coafor Decebal
Salon de infrumusetare
4.6
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GJ+HF București, România
+40 733 709 116
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Banica
Maria Banica4 ani în urmă
BĂTAIE DE JOC!!Acest salon nu merita nici măcar o stea!! Am făcut o programare la manichiura pentru o construcție cu gel și un model totul bine și frumos pana când am ajuns iar pentru cele care ați fost știți ca nu au la poarta niciun anunț sa stii ca acolo sunt amplasate. Am ajuns pana la urma și mi s a spus de către doamna Ada ca ei nu i au ieșit niciodată unghiile cu gel n au ținut așa ca mi a pus tips. Pe parcursul a aproape 3 ore in caldura nu mi s a oferit un pahar cu apa iar atmosfera a fost atât de tensionata Dna Ada spunandu mi ca s a chinuit foarte mult la aceasta manichiura datorită mie ca nu ii lansam degetele moi.. :)))Am fost la alte saloane și nimeni nu a avut aceasta problema cu mine realizându mi manichiura intr o ora și jumătate intr o atmosfera calda și plăcută! Trecând peste, având pile mari m a tăiat in câteva locuri iar la degetul mic îngrozitor (păcat ca nu puteri vedea poze) apoi când a ajuns la partea in care trebuia sa mi facă modelul a zis ca ea nu știe...deci faci o programare pt ceva și primești cu totul altceva! Am fost relativ mulțumită de rezultat dar ma dureau unghiile destul de tare in special degetul mic, bon stați liniștite ca NU am primit! Ma rog hai sa zicem, ma duc acasa iar a doua zi mi am făcut baie iar aici SURPRIZA in timp ce mi mas scalpul doua unghii mi s au rupt și au durut îngrozitor una dintre ele era chiar aceea la degetul mic unde am văzut cât de tăiat era...la nici 24 de ore ele s au rupt...iar apoi când sa ies din casa am tras usa după mine și wow alta unghie rupta....pe toata BĂTAIA ASTA DE JOC am aruncat 150 de lei....VA ROG NU VA DUCEȚI doamna Ada practica pe unghiile dumneavoastră!!!
Cristina vlad
Cristina vlad4 ani în urmă
Servicii profesionale la un preț acceptabil și locație excelentă.
Tiberiu Anghel
Tiberiu Anghel4 ani în urmă
Preturi exagerat de mari. Nu recomand
Ciobotariu Cosmin-Adrian
Ciobotariu Cosmin-Adrian5 ani în urmă
Recomand , servici de calitate la cele mai inalte standarde 👍
Gabi Marin
Gabi Marin2 ani în urmă
Vali,este cea mai dulce coafeza cu un vibe minunat. Azi am fost pentru prima data la ea si a inteles perfect ce mi doream. A pus intrebarile potrivite ca sa afle despre tipul meu de par,sa stie ce produse trebuie sa foloseasca. Incantata de rezultat!
Ruxandra
Ruxandra2 ani în urmă
Salonul nu are vreun semn, e doar o casa relativ ascunsa si cam greu de gasit. Doamna purta masca si s-a spalat pe maini, insa cand am intrebat de manusi a zis ca ea nu poarta, ceea ce nu este igienic in general, dar mai ales acum. Epilatul a fost ok si rapid, insa a trebuit sa cer la sfarsit ulei/pudra si ar fi trebuit sa fie oferite din oficiu. In ceea ce priveste atitudinea: nepoliticoasa.
A S
A S2 ani în urmă
Cel mai confortabil și primitor salon!

Pe partea de cosmetica o recomand cu drag pe Mary care face minuni, iar la par..... Valy este magnifica! ❤️
Angela Ilie
Angela Ilie2 ani în urmă
Notă 10! Personal, promptitudine, curățenie!
Locații recomandate