/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Beauty Colours

Bulevardul Alexandru Obregia 8, București, România

Beauty Colours
Salon de infrumusetare
4.4
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94P8+46 București, România
+40 771 740 529
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Ion-Cristian Coman
Ion-Cristian Coman2 ani în urmă
Super
Elisabela Stan
Elisabela Stan2 ani în urmă
Vizitez salonul de mult timp mai ales la cosmetica si tuns si sunt foarte incantata de serviciile lor.
Le multumesc doamnelor ca fac o treaba excelenta. 10 stele nu doar 5. Zî faina
Danut Rusu
Danut Rusu2 ani în urmă
Nesimțire totală. Vin duminică dimineață (10:10) cu băiețelul meu sa ne tundem amândoi si cei doi frizeri stăteau adormiți pe canapeaua de la intrare si efectiv nu au avut chef să își facă treaba....ba sa venim mai tarziu, ba ca ar avea programare .... Asemenea atitudine este extrem de josnică.Clar nu recomand . Rușine.
Mihaela B.
Mihaela B.4 ani în urmă
Cele doua angajate de la cosmetica sunt profesioniste, isi fac foarte bine treaba. La coafor, Elena, lasa de dorit, grabita, sare niste pasi esentiali intr-o tunsoare, ceea ce duce la un esec total.
Larisa Minea
Larisa Minea2 ani în urmă
Profund dezamagita de serviciile de manichiura cu oja semipermanenta. Foarte neglijenta manichiurista, nu dorea sa imi pileasca unghiile, a dat cu oja pe langa unghie, sub unghie si asa a lasat o. La plecare mi a dat cu un ulei foarte lipicios. Aceasta este o manichiura de 70 lei. Nu recomand
Carmen beiu
Carmen beiu2 ani în urmă
Spre deosebire de alte locuri în care stilistul te aranjează cum îi place lui sau cum îi iese din foarfecă, aici am fost ascultată iar tunsoarea a ieșit așa cum mi-am imaginat și dorit eu. Bonus, am primit și un masaj la cap și umeri care nu a fost inclus în prețul final ci oferit cu amabilitate de doamna care m-a tuns. Prețul este mai mult decât accesibil; am plecat fericită, relaxată și foarte mulțumită!
Stoian Andrei
Stoian Andrei2 ani în urmă
Recomand, personal ok!
Alin Chelarescu
Alin Chelarescu2 ani în urmă
Un salon ok, atmosfera ok, partea de dame nu am vizitat-o dar feedbackul primit de la câteva amice a fost pozitiv, pe toate categoriile de servicii.

La frizerie din cei 3 frizeri pot spune ca ii recomand pe toți, se implica atât cu sfaturi cât și cu tehnici potrivite pentru orice tipar. Heads up guys!
Locații recomandate