/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Beauty DAY - Salon înfrumusețare complet, zona Titulescu. Cosmetică | Epilare definitivă, Coafor, Frizerie, Mani-Pedi, Remodelare corporală, Masaj Relaxare, Terapeutic

Strada Miron Costin 20, București 011098, România

Beauty DAY - Salon înfrumusețare complet, zona Titulescu. Cosmetică | Epilare definitivă, Coafor, Frizerie, Mani-Pedi, Remodelare corporală, Masaj Relaxare, Terapeutic
Salon de infrumusetare
5
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32F+36 București, România
+40 784 329 329
beauty-day.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
RALA VLAD
RALA VLAD2 ani în urmă
Superb ,personal exceptional ,curatenie si igienă la perfectie ,totul excelent + la manichiură o doamna extraordinară( dna. Nikol ) ,calmă,,amabilă, si profesionistă in meseria ei .
Raluca liana tiganus
Raluca liana tiganus2 ani în urmă
Recomand Beauty Day Salon. Preturile sunt accesibile, personalul super, iar locatia este deosebita. Epilarea cu laser a dat rezultate foarte bune.
Revin cu drag!
Vasadialina 21041985
Vasadialina 210419852 ani în urmă
Un salon complet, cu toate serviciile (coafor, Cosmetica, manichiura-pedichiura, frizerie, masaj, aparatura corporală, epilare definitiva laser). Tehnici de balayage cu rezultate extraordinare, tratamentele cosmetice sunt cu produse foarte bune! Recomand cu încredere. Programarea in prealabil este recomandata.
Alexandra Georgescu
Alexandra Georgescu2 ani în urmă
Tocmai ce m-am intors acasa de la salon unde am avut o sesiune de epilare traditionala (cu ceara) si o sesiune de 60min de masaj decontracturant.
Toate felicitarile mele fetelor atat pentru nivelul inalt de customer service de care au dat dovada, cat si pentru serviciile oferite.
Totul este la superlative si de aceea mi-am facut urmatoarele progamari tot la ele.
Recomand din suflet acest salon!
Roxana Dinca
Roxana Dinca2 ani în urmă
Salonul are un decor de poveste pentru iubitorii de stil vintage. Personal foarte prietenos, foarte profi, iar toti poarta masca. Tratamentele faciale fac minuni pentru ten, iar epilarea permanenta cu laser este rapida si nedureroasa. Vin mereu cu drag si plec mereu cu rezultatele dorite. Recomand!
Angajari Uber
Angajari Uber3 ani în urmă
Servicii de calitate, intr-un ambient foarte elegant si placut. Preturi mai mult decat rezonabile, locatie premium! Epilarea cu laser a dat rezultate foarte bune, masajul este efectuat de experti calificati! Recomand cu incredere acest salon, felicitari echipei!
Laura Cristina Circiumaru
Laura Cristina Circiumaru2 ani în urmă
Atmosfera foarte placuta, toate serviciile sunt la superlativ si staff-ul foarte bine pregatit. Coafatul rezista foarte bine, unghiile semipermanente la fel. Tratamente faciale diversificate. Recomand si o sa mai revin cu siguranta! Felicitari!
Dragos Carciumaru
Dragos Carciumaru2 ani în urmă
Recomand cu încredere, experți in tunsori moderne. Locație foarte frumoasa! Manichiura pt bărbați este super.
Locații recomandate