/Bucuresti/Salon de infrumusetare

El Studio Timpuri Noi

Strada V. V. Stanciu 9, București 040433, România

El Studio Timpuri Noi
Salon de infrumusetare
4.3
490 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C467+WF București, România
+40 21 330 8340
el-studio.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps El Studio Timpuri Noi
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Mihaela Blue
Mihaela Blue191 zile în urmă
Cand in cartier nu e apa calda spalatul parului se face cu caserola daca va vine sa credeti si da, se plateste :))) e de plans daca nu ar fi de ras. Nu au boiler sau instant in caz de astfel de situatii. Am fost clienta lor 10 ani...pacat ca si-au degradat serviciile. Acum e de evitat.
Maricica eleonor
Maricica eleonor252 zile în urmă
Lipsa de profesionalism. mi am făcut unghiile la doamna Elena, nu recomand. construcție. niște unghii inegale, foarte groase, una de un fel și alta de un fel. am cerut o forma de migdala și este aroape rotunda. o unghie mai scurta sau lunga decât alta. nici măcar nu le a pus de la începutul unghiei, gel ieșit din forma și se vede pe margini. după doar o săptămână una din unghii mi s a rupt din senin când scriam pe laptop. mi se pare ireal, având în vedere prețul care nu este întocmai unul mic. nu recomand absolut deloc.
Catalin G
Catalin G252 zile în urmă
Cea mai urâtă manichiură făcută vreodată! Am facut manichiura semipermanenta vineri, dar a fost prima si ultima oara cand am fost acolo. O poză ar spune totul, dar din pacate nu pot adăuga. O cuticula ff urât curățată, oja nu acopera peste tot unghia.Sunt femeie, chiar daca contul induce in eroare.
Anca Anca
Anca Anca252 zile în urmă
Te programezi greu si e important să știi care sunt fetele bine pregătite, ca sa nu regreți după și să ai nevoie de retușuri. Dacă vrei coafuri sofisticate, împletituri, nu este locul indicat. Recomand doar pentru coafuri simple-îndreptat la placă și bucle din perie.
Gina Mincu
Gina Mincu282 zile în urmă
Am avut parte de o experienta placuta in cadrul acestui salon, personalul foarte dragut si amabil. Programarile se respecta intocmai! O sa revin cu siguranta!
Paskuj Robert
Paskuj Robert313 zile în urmă
Experiența de azi de la El Studio Timpuri Noi în câteva cuvinte.
Am sunat pt. o programare și am cerut pachetul dedicat bărbaților ce cuprinde operațiuni de tuns păr, spălat și tuns barbă. Acesta este listat public la prețul de 47 RON, preț confirmat telefonic și pt. care am făcut programare. În locație am fost întâmpinat de Domnul Ciprian, cel care a tuns și care pare un bun profesionist. Discuția despre tuns și ideea de a-mi îngrijii pielea scalpului m-a făcut să cumpăr din shop și un șampon profesional al cărui preț este 54 de lei și pe care l-am pus la dispoziție pentru spălat în salon iar apoi am luat flaconul cu mine la plecare. Am solicitat un tuns lateral scurt pe piele și Ciprian a făcut ca atare. Totul bine însă fără să îmi spună că tariful va fi cu 37 de lei mai scump decât cel comunicat pe site și confirmat telefonic la rezervare. Astfel că în loc de 101 lei am plătit 138 de lei. Ulterior am observat că pe bon au încasat un serviciu de tuns în cuantum de 138 de lei iar vânzarea șamponului nu a fost fiscalizată, astfel că vânzarea a avut loc la negru sau sub tejghea.
Deloc just ce s-a întâmplat azi. Mă simt profund neîndreptățit și chiar dacă tariful serviciului nu mi-a fost comunicat în prealabil, asta mă face să cred că este o scăpare și sper eu că nu un comportament uzual. Aștept o corecție financiară din partea reprezentanților El Studio, iar dacă aceasta va veni în timp util atunci fără ezitare voi schimba nota și tonul recenziei. Almiteri trimit sesizarea la OPC.
Cristian Vladescu
Cristian Vladescu313 zile în urmă
Totul bine pana un frizer pe nume Bogdan a dat corigenta pe mine.
Cu toate ca nu am fost singurul care am reclamat ca nu știe sa tundă respectivul inca mai este angajat aici. În concluzie feriți-vă de un frizer care nu știe sa folosească foarfeca, și care nu știe unitatile de măsură cm și mm.
Pana și ceilalți colegi ai lui pot sa confirme ca nu poți sa fii frizer și sa nu folosești foarfeca.
Raluca Illy
Raluca Illy2 ani în urmă
Servicii bune pentru un pret corect! Am fost de cateva ori la Ileana la coafat/tuns/vopsit si am plecat multumita. Nu este un salon de fite, dar atmosfera este placuta, vin persoane de toate varstele, angajatii sunt amabili si comunicativi.
Locații recomandate