/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni

AFI Park 1, Bulevardul General Vasile Milea 4, București 061344, România

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni
Salon de infrumusetare
5
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3J3+8G București, România
+40 737 858 474
atelieruldeslabit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Gina Vișan
Gina Vișan2 ani în urmă
Aparatura si servicii profesionale, eficienta si multa caldura înca de la intrare! Merita sa le treceti pragul!
Fiind inca in plina pandemie, m-am simțit permanent in siguranța - locatia are toate masurile de igiena si siguranta anti COVID.
Multumesc Iulia pentru sfaturi si recomandari - esti minunata!!!
Irina Nita
Irina Nita2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile AS Cotroceni. Am facut 2 pachete de Vela Shape si chiar s-au vazut rezultatele! Fetele sunt foarte amabile si dedicate. Centrul este in AFI Cotroceni si asta este extraordinar pentru persoanele care nu reusesc in timpul zilei, te poti duce seara sau in weekend, asa cum am facut si eu. In plus, poti folosi parcarea mall-ului si scapi si de grija ei!
Lascu Anca
Lascu Anca2 ani în urmă
Am fost foarte impreionata de serviciile oferite in aceasta locatie, dar in primul rand de domnisoara Iulia,care a avut grija de mine fiind foarte atenta si implicata in ceea ce face, foarte prietenoasa,iar procedurile trec cat ai clipi, lucru care m-a facut sa ma reintorc la aceasta clinica.
Laura Dutu
Laura Dutu2 ani în urmă
Recomand din toate punctele de vedere: personal foarte amabil, atmosfera relaxanta, curatenie si, nu in ultimul rand, efectele procedurilor sunt vizibile de la primele sedinte. Sfaturile primite de la fete m-au ajutat mult in alegerea tratamentelor potrivite pentru mine.
Beatrice Sbircea
Beatrice Sbircea2 ani în urmă
Recomand acesta clinica. Am întâlnit o echipa de profesioniști amabili, oferind servicii uluitoare încă din primele ședințe.
Sbarcea Claudiu
Sbarcea Claudiu2 ani în urmă
Am aflat de acest centru de la un coleg care își făcuse vreo 8 ședințe de epilare cu laser la ei și am decis să încerc și eu. Exact cum mi s-a explicat de la început am avut rezultate progresive încă de la prima ședință. Sunt extrem de mulțumit. Recomand! Ps fetele nu au avut reticiențe când am menționat ca vreau si zona inghinala.
Ioana Duca
Ioana Duca2 ani în urmă
Serviciile oferite de Atelierul de Slabit sunt la o calitate ireprosabila. Personalul este foarte bine pregatit, amabil si te ajuta sa alegi varianta optima pentru tine, astfel incat sa iti atingi cat mai repede obiectivele propuse! <3
Raluca Oancea
Raluca Oancea2 ani în urmă
A fost o experiență super, de nota 10, de la comunicarea cu personalul din salon și până la serviciile oferite.
Am incercat mai multe din serviciile lor și chiar mă declar pe deplin mulțumită, rezultatele se văd instant, îi recomand
cu toată încrederea.

Cu siguranță voi reveni la Atelierul de Slabit
Locații recomandate